«Δεν θα ήθελα το παιδί να...» - Ο πρώην σύζυγος της Μαριάντας Πιερίδη «σπάει» την σιωπή του για πρώτη φορά

Τι λέει για την κρίση στον γάμο της τραγουδίστριας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Δεν θα ήθελα το παιδί να...» - Ο πρώην σύζυγος της Μαριάντας Πιερίδη «σπάει» την σιωπή του για πρώτη φορά

Ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε το μεσημέρι της Τετάρτης 20/9 όταν η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά, στην εκπομπή Super Κατερίνα, για την κρίση που περνάει στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση, αφήνοντας ξεκάθαρα να υπονοεί πως υπήρξε απιστία (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η γνωστή τραγουδίστρια πριν από τον γάμο της με τον σεφ (δείτε εδώ φωτογραφίες από την ημέρα της τελετής) ήταν παντρεμένη με τον Νέστορα Φωτιάδη, μαζί με τον οποίο έχει κάνει ένα παιδί, τον Νικόλα. Ο πρώην σύζυγός της, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης 21/9 παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα περνά αυτή την περίοδο η πρώην σύζυγός του και στις σχέσεις που διατηρούν μεταξύ τους σήμερα.

Οι δηλώσεις του πρώην συζύγου της Μαριάντας Πιερίδη

«Την Μαριάντα την ξέρω πολύ καλά. Αν δεις κάποιον στενοχωρημένο, το ψυχανεμίζεσαι και καταλαβαίνεις τι γίνεται, οπότε ήξερα ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει, αλλά ξέρω ότι μπορεί να το διαχειριστεί και είναι πολύ δυνατή σε αυτά τα θέματα. Έχουμε μιλήσει γιατί πρέπει να είναι και ο Νικόλας ήρεμος και δεν θα ήθελα να είναι το παιδί σε καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι, αλλά με διαβεβαίωσε ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

Ανθρώπινα και μόνο όταν θέλεις να δώσεις μία συμβουλή σε έναν άνθρωπο, το κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα το να συμπαρασταθείς, δεν χρειάζεται να το δηλώσεις ότι συμπαραστέκεσαι σε κάποιον. Ακόμα και με μία σου κουβέντα μπορείς να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα. Έχουμε τον Νικόλα μαζί, μιλάμε κάθε μέρα γιατί κοντεύει ο Νικόλας στα 10, στην προεφηβεία. Συζητάμε κάθε μέρα. Οπότε η κουβέντα με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και μπορούν να σου πούνε κάτι, νομίζω ότι βοηθάει όλους τους ανθρώπους. Την άκουσα, είναι καλά και νομίζω ότι θα το ξεπεράσει. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο Νικόλας, είναι το παιδί που έχουμε μαζί και δεν ανακατεύομαι σε κάτι τόσο προσωπικό που είναι δικό τους. Είναι σίγουρο ότι θα το ξεπεράσουν μαζί. Όταν υπάρχει αγάπη, όλα ξεπερνιούνται.»

«Είναι ανήθικο», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής σχολιάζοντας λίγο μετά την κίνηση της γυναίκας που έστειλε στην Μαριάντα τα επίμαχα screenshot την ώρα που βρισκόταν στον αέρα του Καλοκαίρι Yes.

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Κατριβέση

Το ότι δουλεύουμε πολύ, τι σημαίνει; Τέλος πάντων πέρα από τη δυσκολία ότι δεν προλαβαίνουμε να βρεθούμε και βρισκόμαστε μια μέρα στην εβδομάδα που έχουμε τα ρεπό μας, δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν. Ο Γιώργος είναι στην Τήνο συνέχεια. Αφού έκανα διακοπές εγώ στην Τήνο ή δούλευα στην Τήνο… Δεν έχω να απαντήσω κάτι προς Θεού. Ούτε το έκανα ποτέ, ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα για την προσωπική μου ζωή να αναφερθώ», ανέφερε χαρακτηριστικά σε πρόσφατες δηλώσεις ο γνωστός σεφ.