«Τι έκανε τώρα αυτός;» - Φρενίτιδα στο twitter με το πρώτο φιλί Υπατίας και Χάρι στην σειρά Παραλία
Η αρχή του ειδυλλίου με φόντο την παραλία των Ματάλλων

Η νέα δραματική καθημερινή σειρά της ΕΡΤ "Η Παραλία" έχει προκαλέσει έντονα συναισθήματα στο ελληνικό κοινό και παρά το γεγονός πως σε νούμερα τηλεθέασης κυμαίνεται χαμηλά (δείτε εδώ πόσο έκανε εχθές 20/9) οι τηλεθεατές κατά την προβολή των επεισοδίων ανεβάζουν το hashtag #IParalia πρώτο trend στο twitter.
Αυτό συνέβη και κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, ειδικά στην σκηνή που παρακολουθήσαμε τους πρωταγωνιστές, δηλαδή την Υπατία (Δανάη Μιχαλάκη) και τον Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος) να ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί.
Υπατία και Χάρι το πρώτο φιλί
Οι δύο κεντρικοί ήρωες της σειράς αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί σε ένα αρκετά ειδυλλιακό τοπίο με φόντο τη μαγευτική παραλία των Ματάλων. Ο Χάρι και η Υπατία είναι δύο άνθρωποι από εντελώς διαφορετικούς κόσμους, όμως αυτό δεν εμπόδισε τη μοίρα να τους μπλέξει σε μία έντονη ερωτική ιστορία, και στο χθεσινό επεισόδιο να αρχίσει να ξετυλίγεται. Κάτι το οποίο πρόκειται να προκαλέσει ρήξη στη σχέση μεταξύ της Υπατίας και του αρραβωνιαστικού της, του Γιώργου (Γιάννης Κουκουράκης)
Το κοινό έβαλε φωτιά στο Twitter ήδη με το πρώτο φιλί, αν και πολύ σύντομο, δημιούργησε έντονα συναισθήματα.
Ο υπερμεγιστος πλειερ που που του βάζει πάγο, της δίνει μια μικρή γεύση για να της βάλει αυτός πάγο. Και έτσι μένει αλησμόνητος🔥😎 (όχι ότι θα ξεχνιοταν ο Χάρι βέβαια😌). Εν αναμονή του 21 παιδιά 🩵🔥#HParalia #synadelphoi💉 pic.twitter.com/NKPQMbjcsy
— Sun☀️shine (@_sun_shine2_) September 20, 2023
χτιζεται τοσο τελεια το Χαρι-Παττυ κ η σημερινη σκηνη τους ηταν ε ξ α ι ρ ε τ ι κ η γιατι οσα επρεπε να ειπωθουν δεν ειπωθηκαν (κανεις απο τους 2 δεν ειναι ετοιμος) αλλα φανηκαν στα βλεμματα τους κ στην τρυφεροτητα του Χαρι❤️ #HParalia pic.twitter.com/6EMpd5puaR
— I_r_i_s (@Iris90578599) September 20, 2023
Οι συνάδελφοι περνάνε ωραία μαζί...
— nat♡ (@nat_nat1227) September 21, 2023
αλλά δεν πρέπει...
Τι να γίνει τωρα;;;
🥰🥰🥰#HParalia #synadelphoi pic.twitter.com/p3LExDBR0W
Παττυ σε μουντ: Τι έκανε τώρα αυτός;; Με εψησε καλά καλά, μου έδωσε μια μικρή γεύση και σηκώθηκε και με παράτησε 😧😤🩵; #HParalia #synadelphoi💉 pic.twitter.com/6v9fmqRYzw
— Sun☀️shine (@_sun_shine2_) September 20, 2023
Τι θα δούμε στο σημερινό 21/9 επεισόδιο
Ο Διονύσης συναντά την Καίτη για λογαριασμό εν αγνοία του Παύλου, παρακαλώντας την να τον αφήσει ήσυχο. Η Υπατία, ανήσυχη και εκνευρισμένη από τον Γιώργο, ζητά χρόνο για να ηρεμήσει, προκειμένου να μην αντιληφθούν οι γονείς της ότι υπάρχει ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι.
Τα συμβάντα που συγκλονίζουν τον κόσμο εκείνη την περίοδο δεν αφήνουν τους χίπηδες αδιάφορους. Έχοντας βρει καταφύγιο στην παραλία των Ματάλων, προσπαθούν να ξεφύγουν από την σκληρή πραγματικότητα που επικρατεί γύρω τους. Άραγε θα καταφέρει η ουτοπική παραλία να διατηρήσει την αύρα της παραδεισένιας της υπόστασης ή θα υπερισχύσουν η μισαλλοδοξία και ο διχασμός που πλήττουν την κοινότητα του χωριού;