Καταστράφηκε η περιουσία της Μαρίνας Ασλάνογλου - Τι ακριβώς συνέβη

Το δύσκολο καλοκαίρι της αγαπημένης ηθοποιού

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στην παρουσίαση της νέας σειράς του ΑΝΤ1+, Ψυχοκόρες, που σε λίγο καιρό θα κάνει πρεμιέρα και απέσπασε δηλώσεις από τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν. Μεταξύ άλλων στο καστ θα βρίσκεται και η αγαπημένη Μαρίνα Ασλάνογλου η οποία μάλιστα αποκάλυψε πως το καλοκαίρι πέρασε πολύ δύσκολα για εκείνη και την οικογένειά της.

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Ασλάνογλου

«Η αλήθεια είναι ότι φέτος το καλοκαίρι, όχι μόνο πλημμύρισε το σπίτι μας, κάηκε και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του εξοχικού μας στη Μάνδρα. Είχαμε δυο στα δυο. Και καήκαμε και πνιγήκαμε (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει από το σπίτι της τότε). Εμείς δόξα το Θεώ είμαστε καλά, δεν είχαμε μεγάλες απώλειες, και τουλάχιστον αυτά φτιάχνονται. Και στις δυο περιπτώσεις δεν ήμουν εκεί, στη μια ήταν ο άνδρας μου και στην άλλη η μητέρα του. Υπήρχαν άνθρωποι δίπλα τους που βοήθησαν και ξεπεράστηκε το πράγμα».

Η εξομολόγησή της για τις εξωσωματικές

Σε συνέντευξη πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Mega Καλημέρα μεταξύ άλλων μίλησε για τις προσπάθειες που έκανε για να μείνει έγκυος.

«Μπορεί να είμαστε στο 2023, αλλά υπάρχει ακόμα το ταμπού, ότι δεν το λέμε και το κρύβουμε. Είναι κάτι που το περνάς μόνος σου, παρόλο που είσαι με ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπάνε. Είναι μοναχικός δρόμος. Εγώ είχα κάνει τρεις προσπάθειες, τις δύο πρώτες φορές, ένιωθα φοβερές ενοχές ότι εγώ φταίω κι ότι δεν μπορώ. Ότι εγώ ευθύνομαι στο ότι δεν μένω έγκυος, αλλά πρέπει να το ξεπερνάς εκείνη τη στιγμή.

Φυσικά και παίζει ρόλο η στήριξη του συζύγου σου αλλά μέσα σου είναι μόνος σου.

Ένα ζευγάρι μωρουδιακά παπουτσάκια, που μου έδωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μου έφεραν γούρι και έμεινα έγκυος. Μετά εγώ τα έδωσα στη γυναίκα του Γιώργου Λεμπέση, και έμεινε και η Σοφία έγκυος. Θυμάμαι ότι ήμουν στο Χορν τότε και βλέπω ένα σημείωμα. Μοτ είχαν αφήσει ένα σημείωμα "άνοιξε το συρτάρι", ανοίγω και βλέπω τα παπουτσάκια. Μου λένε κράτα τα έχει γίνει αυτό και αυτό. Θα μείνεις έγκυος. Έτσι τα πήρα, τα πήγα σπίτι και έτσι έμεινα».