«Από την στιγμή που...» - Οι δηλώσεις της Αναστασίας Παντούση για τον Παπαζήση μετά τις φήμες χωρισμού

Η πορεία της σχέσης τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Από την στιγμή που...» - Οι δηλώσεις της Αναστασίας Παντούση για τον Παπαζήση μετά τις φήμες χωρισμού

Την Πέμπτη 21/9 η Αναστασία Παντούση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη με την ηθοποιό να μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση, καθώς πρόσφατα είχε γραφθεί, πως περνάνε μία κρίση.

Η ίδια έκανε γνωστό, πως δεν ένιωσε εξ αρχής άνετα να μιλήσει ανοιχτά και να παραδεχτεί τη σχέση της με τον συνάδελφο της, καθώς γενικότερα δεν είχε πάντα την καλύτερη επαφή με το κομμάτι της δημοσιότητας.

Σε κάθε περίπτωση, το ζευγάρι είναι μαζί και συνεχίζει ερωτευμένο την κοινή τους πορεία με την Αναστασία Παντούση να δηλώνει (δείτε εδώ το πρόσφατο ρομαντικό ταξίδι τους στο εξωτερικό).

Η εξομολόγηση της Αναστασίας Παντούση για τον Ιωάννη Παπαζήση

«Το άφησα να κυλήσει και όταν εγώ ήμουν έτοιμη και ήθελα χωρίς να με αναγκάσει ή να μου το επιβάλει κάποιος. Έτσι, όλα κύλησαν ομαλά με φως. Δεν δυσκολεύτηκα. Ότι και να κάνεις από κάπου θα πιαστούν, οπότε χαίρομαι τη στιγμή. Από την στιγμή που αποφασίζεις με έναν άνθρωπο να είστε μαζί δεν μπορείς να στερηθείς πράγματα λόγω της δημοσιότητας.

Δεν με φοβίζει ότι με τον σύντροφό μου κάνουμε την ίδια δουλειά, ίσα ίσα που περιμένω να δούμε μαζί κάποιο επεισόδιο για να ακούσω την κριτική του. Είμαι αγχωτικός τύπος ανθρώπου. Δεν απολαμβάνω δυστυχώς τη στιγμή.

Με τον σύντροφό μου ταξιδεύουμε συχνά. Πήγαμε πρόσφατα στο Παρίσι και Νορμανδία και ήταν πολύ ωραία», είπε μεταξύ άλλων η Αναστασία Παντούση.

Έτσι ανακοίνωσε ο Παπαζήσης στο γιο του τη σχέση του με την Παντούση

«Τίποτα δεν είναι δύσκολο στη ζωή, η ζωή συνεχίζεται γενικότερα. Δεν μου φαίνεται τίποτα δύσκολο που είναι ανθρώπινο. Από τη στιγμή που έχω εξηγήσει στο παιδί μου κάποια πράγματα, δεν ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

Ο γιος μου ξεκάθαρα με έχει κάνει να δω τα πράγματα διαφορετικά. Η ζωή η δική μου είναι να τρέχω σε πάρτι με φούσκες και μπαλόνια και να μιλάω για τον Τομ και τον Τζέρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το κάνει η πατρότητα, εγώ ήμουν έτοιμος να δω διαφορετικά τα πράγματα με τον γιο μου», είπε ο Παπαζήσης.