Πολύ ευχάριστα νέα για το Γιώργο Μαζωνάκη

Έγινε γνωστό πως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποτελεί έναν πολύ εκκεντρικό Έλληνα καλλιτέχνη με μεγάλη καριέρα στην μουσική βιομηχανία, καθώς για εκείνον το τραγούδι και η σκηνή αποτελούν ίσως από τις μεγαλύτερες αγάπες του (δείτε εδώ τη δεμένη σχέση του Μαζωνάκη με τους γονείς του).

Με μια ανακοίνωση και αποκλειστικές φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr έγινε γνωστό, πως ο καλλιτέχνης την Πέμπτη 21/9 βρέθηκε στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας, Panik Records.

H ευχάριστη ανακοίνωση για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης λοιπόν, εντάσσεται στο δυναμικό της Panik Records. Η υπογραφή των συμβολαίων με τους ιδρυτές της Panik, Πάρι Κασιδόκωστα Λάτση και Γιώργο Αρσενάκο, έγινε στα γραφεία της εταιρείας, παρουσία όλου του team της.

Γιώργος Μαζωνάκης

Γιώργος Μαζωνάκης

H ανακοίνωση της Panik Records

«Η Panik Records υποδέχεται, με ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά, τον Γιώργο Μαζωνάκη στην οικογένειά της!

Η υπογραφή των συμβολαίων με τους ιδρυτές της Panik, Πάρι Κασιδόκωστα – Λάτση και Γιώργο Αρσενάκο, έγινε στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας, παρουσία όλου του team της, που καλωσόρισε τον καταξιωμένο κι αγαπητό καλλιτέχνη. Μαζί του ήταν ο παραγωγός του, Κώστας Καλημέρης.

Μοναδικός, πρωτοποριακός, ανατρεπτικός, με ξεχωριστή ερμηνεία και ιδιαίτερο ταμπεραμέντο, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποτελεί τον πιο καθοριστικό λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του. Εδώ και 30 χρόνια χαράσσει τη δική του πλούσια πορεία στην ελληνική μουσική, παραμένοντας σταθερά στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας και των μεγάλων επιτυχιών, με το κοινό να τον ακολουθεί φανατικά δηλώνοντας «όσο ζω… ΜΑΖΩ!».

Από το 1993 έως και σήμερα, οι δισκογραφικές του επιτυχίες είναι αναρίθμητες, αλλεπάλληλες και ανεξίτηλες, με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και τραγούδια που κάθε φορά αφήνουν το μουσικό, στιχουργικό κι ερμηνευτικό τους στίγμα. Παράλληλα, καινοτομεί και καθηλώνει στις live εμφανίσεις του, με την πρωτοποριακή σκηνική του παρουσία και προγράμματα που αποτελούν μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Σύντομα, η Panik Records και ο Γιώργος Μαζωνάκης θα αποκαλύψουν το πρώτο κοινό δισκογραφικό τους βήμα, που, σίγουρα, θα συναρπάσει!».