Η πρώτη επίσημη έξοδος της Γιούλικα Σκαφιδά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της - Χαμογελαστή με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Γιούλικα Σκαφιδά ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στο instagram, πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, μία είδηση, που έπεσε σαν ''βόμβα'', καθώς εκτός από την οικογένειά της κανείς δε γνώριζε τα ευχάριστα.

Η ηθοποιός παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μέσα από την οποία γνωστοποίησε το φύλο του μωρού, που περιμένει (δείτε εδώ) και μάλιστα λίγες ημέρες μετά έκανε την πρώτη της επίσημη έξοδο.

Η επίσημη φωτογράφιση της Γιούλικας Σκαφιδά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν στο Cine Πολεμικό Μουσείο και στην παρουσίαση της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ "Ψυχοκόρες'', στην οποία παίζει η Γιούλικα Σκαφιδά με την ίδια να ποζάρει με ολόσωμη μαύρη φόρμα και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Γιούλικα Σκαφιδά

Οι αποκαλύψεις της Δανάης Μπάρκα για την εγκυμοσύνη της Γιούλικα Σκαφιδά

«Από σήμερα είμαι θεία. Είμαι η θεία Δανάη», ανέφερε αρχικά.

Για να αποκαλύψει; «Με πήραν χθες οι φίλοι μου να μαγειρέψω γιατί έρχονται. Είμαι στην κουζίνα μου, με τα θέματά μου, χτυπάει το τηλέφωνο και μου ακούω τον Άρη, "τι έγινε αγάπη μου;" λέω "τι έγινε;". "Αγάπη μου είδες την ανάρτηση της Γιούλικας; Είναι έγκυος". Λέω "Άρη μου τις λές; Η Γιούλικα είναι δικός μου άνθρωπος. Δεν γίνεται". Και μπαίνω, την παίρνω κατευθείαν. Τι κλάμα έριξα, πλάνταξα, δεν το πίστευε.

Η Γιούλικα είναι ένα σπάνιο πλάσμα από μία συγκλονιστική οικογένεια. Την έχω στη ζωή μου τα τελευταία αρκετά χρόνια, δεν κάνουμε κολλητή παρέα κάθε μέρα, αλλά έχουμε τρομερή αγάπη. Πέρσι την είχα συναντήσει στην Καλαμάτα και όντως μου είχε εκμυστηρευτεί ότι το σκέφτεται. Εγώ βούρκωνα από τότε. Κάποια στιγμή όταν έκανα την κρυοσυντήρηση είχαμε μιλήσει, είχαμε ανταλλάξει μηνύματα».

Και συνέχισε: «Παιδιά την παίρνω χθες, δεν ξέρω αν εγώ την ίδια πιο όμορφη από ποτέ ή αν είναι, αλλά την είδα τόσο ευτυχισμένη. Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι σε δυο μήνες ένας άνθρωπος θα κρατάει ένα μωρό αγκαλιά. Δεν το έμαθε κανείς μας. Η Γιούλικα γέλαγε που έκλαιγα εγώ, τρελάθηκα της έλεγα το παιδί που είναι. Τρελάθηκα δεν το πίστευα. Μου αποκάλυψε το φύλο αλλά δεν μπορώ να το πω, δεν πήρα την άδεια».