Δεν πίστευε στα μάτια του ο Ηλίας Μπόγδανος - Η υπερπαραγωγή έκπληξη γενεθλίων από την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου (Βίντεο)

Η τούρτα και η αντίδρασή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 20/9 ο Ηλίας Μπόγδανος είχε τα γενέθλιά του, τα οποία και γιόρτασε στα μαγαζιά εστίασης, που διατηρεί, καθώς στη συνέχεια της ημέρας, προς το βράδυ είχε live σε μαγαζί στα Βόρεια Προάστια.

Πριν όμως εμφανιστεί σε αυτό ο Ηλίας Μπόγδανος είχε τη χαρά να δεχτεί μια έκπληξη από την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, με την οποία πέρασε μαζί το καλοκαίρι, ζώντας τον απόλυτο έρωτα (δείτε εδώ).

Η έκπληξη στον Ηλία Μπόγδανο για τα γενέθλιά του

Στη συνέχεια, δημοσιεύτηκε βίντεο από την έκπληξη στον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος έδειχνε να μη γνωρίζει τίποτα και παράλληλα να χαίρεται πολύ βλέποντας το κορίτσι του με μία τούρτα, το σκύλο τους και φίλους τους να ακολουθούν.

Πόσα χρήματα πήρε από το παιχνίδι και πως θα τα αξιοποιήσει

Να θυμίσουμε, πως ο Ηλίας έμεινε στο παιχνίδι 25 εβδομάδες, επομένως με πρόχειρους υπολογισμούς έβγαλε 125.000!

«Έχω γυρίσει με απίστευτη όρεξη, θέλω να πω ότι είμαι στα καλύτερα μου ψυχολογικά, για να ξεκινήσω βασικά πάλι κάποια live. Υπάρχουν πολλές προτάσεις και ξεκινάμε τώρα να στήνουμε τα tour. Εννοείται έχω τα μαγαζιά. Έχω τέσσερα μαγαζιά σε Βριλήσσια και Ψυχικό. Αυτά είναι τα πλάνα. Προσπαθούμε, ξεκινάμε στα πρώτα βήματα... Τα χρήματα θα τα επενδύσω στο κομμάτι της εστίασης, που είναι κάτι που λατρεύω, αγαπάω πάρα πολύ την εστίαση και με γεμίζει το να πηγαίνω, να μιλάω εκεί, να φιλοξενώ είναι κάτι, που με γεμίζει!», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.