Εγκαίνια για τη νέα ελληνική ταβέρνα του Αντετοκούνμπο στην Αμερική - Θα ''ζαλιστείτε'' με την τιμή της χωριάτικης

Πόσα καταστήματα εστίασης διαθέτει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
avli - Instagram / NDP
avli - Instagram / NDP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, καθώς ήρθε στη ζωή του το τρίτο του παιδάκι (δείτε εδώ φωτογραφία), καθώς παράλληλα έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα στην Αμερική.

Είναι γνωστό, πως ο διακεκριμένος μπασκετομπολίστας διατηρεί μαγαζιά εστίασης στην Αμερική και μάλιστα την Τετάρτη 20/9 έγιναν τα εγκαίνια για το νέο κατάστημα με ελληνικό μενού, στο Μιλγουόκι, το 6ο κατά σειρά, που διαχειρίζεται.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το νέο του επιχειρηματικό βήμα

Μέσα από μία αναζήτηση στο site του ''Avli''μπορεί να δει κανείς, πως στο μαγαζί σερβίρονται πιάτα με ελληνικές γεύσεις, με την χωριάτικη σαλάτα να φτάνει σε αξία στα 15 δολάρια.

Αντετοκούνμπο - Μαγαζί

Το νέο «έξυπνο» σπίτι του Αντετοκούνμπο στο Νέο Ψυχικό

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα συνδυάζοντας διακοπές και αγορές ζωής μαζί! Σύμφωνα με τον πρόεδρο δικτύου E-real Estates, Θεμιστοκλή Μπάκα, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή Πρωινό, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αγόρασε μια νέα υπερπολυτελή κατοικία στο Ψυχικό, όπου θα μετακομίσει με την οικογένειά του.

Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 1.585 τ.μ., με την κατασκευή να καταλαμβάνει συνολικά 998,27 τ.μ. για οικιστική χρήση. Το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο RKTKTS ανέλαβε τον σχεδιασμό για λογαριασμό της οικογένειας Παπαλέκα. Ο αδελφός του Βασίλης Παπαλέκας είναι επικεφαλής στην Παπαλέκας Συμμετοχών και Ακινήτων, που εμφανίζεται ως η ιδιοκτήτρια του πολυτελούς ακινήτου στο οποίο επένδυσαν οικογενειακώς οι Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα όπου θα μένει ο Γιάννης είναι «έξυπνο» και διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο σε εξοπλισμό, αλλά και πισίνα. Κοστίζει 10 εκατομμύρια ευρώ.