Πανικός μέσα στο ΟΑΚΑ με το γκολ του Παναθηναϊκού - Σε ''έκσταση'' ο Βασίλης Μπισμπίκης για την ομάδα του (Βίντεο)

Δε χάνει αγώνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι γνωστό, πως έχει μεγάλη αγάπη για την ομάδα, που στηρίζει τον Παναθηναϊκό, καθώς συχνά, όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν πηγαίνει να δει την ομάδα του στο γήπεδο.

Έτσι και έκανε λοιπόν το απόγευμα της Πέμπτης 21/9 ο ηθοποιός, καθώς με instagram story έκανε γνωστό, πως ήταν καθοδόν για το ΟΑΚΑ, καθώς παίζει ο Παναθηναϊκός με τη Βιγιαρεάλ.

Τη στιγμή μάλιστα, που η ομάδα του έβαλε γκολ ο Βασίλης Μπισμπίκης πανηγύρισε και παράλληλα δημοσίευσε ένα βίντεο από τους φιλάθλους της θύρας ,που καθόταν να τα δίνουν όλα για την ομάδα τους.

Δείτε επίσης: «Φύγε ρε μ@λ@κ@ από εδώ» - Ο Βασίλης Μπισμπίκης στα επεισόδια στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού - Άρη (Βίντεο)

«Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη! Ψάχνω να...»

«Η αγάπη μου για την Κρήτη προέκυψε από το σίριαλ του ALPHA η Λέξη που δεν λες. Έμεινα 7 μήνες στο νησί. Πηγαίνω κάθε καλοκαίρι. Μου αρέσει το φαγητό, το ποτό και τα βουνά.. Μέσα στην Κρήτη βρίσκω την ψυχή μου. Έκανα την Κρήτη τατουάζ» και να αποκαλύψει «Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη. Ψάχνω να βρω οικόπεδο» - δείτε το οικόπεδο που σκέφτεται να αγοράσει.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και αν τον ενοχλεί η τόση αναγνωρισιμότητα «Σιγά σιγά ψήνομαι με την αναγνωρισιμότητα. Ότι είναι να κάνω το κάνω και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω. Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει και ποιος τραβάει. Δεν θα σταματήσω να ζω και να κάνω ότι γουστάρω».