Λάκης Γαβαλάς για τις σχέσεις μετά το γάμο του: «Ζητούσα το ανδρικό πρότυπο! Να με αγαπάει, όπως με αγάπαγε ο...»

Οι δηλώσεις για τον πατέρα του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς για τις σχέσεις μετά το γάμο του: «Ζητούσα το ανδρικό πρότυπο! Να με αγαπάει, όπως με αγάπαγε ο...»

Την Πέμπτη (21/9) ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 με τον γνωστό σχεδιαστή να κάνει δηλώσεις για ό,τι και αν ερωτήθηκε, μιας και είναι πάντα αποκαλυπτικός και ανοιχτός (δείτε εδώ τι είπε για τη Δέσποινα Βανδή).

Στη συνέχεια, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στο κομμάτι της προσωπικής του ζωής, καθώς τόνισε, πως θα ήθελε να έχει ένα δικό του παιδί, ωστόσο στα 60, όταν το συνειδητοποίησε ήταν πια αργά.

Στη συνέχεια, μίλησε και για το κομμάτι των σχέσεων, καθώς ο Λάκης Γαβαλάς έχει αναφέρει και σε άλλη συνέντευξη του, πως για εκείνον η αγάπη δεν έχει φύλλο ωστόσο, μετά το γάμο του με γυναίκα αποφάσισε, πως θέλει το ανδρικό πρότυπο στις σχέσεις του.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για το ανδρικό πρότυπο στις σχέσεις

«Όταν ήμουν μικρός, ο μπαμπάς ο αυστηρός ο Πειραιώτης ήταν ο πρώτος μου υποστηρικτής...Οπότε εγώ χόρτασα αγάπη και αυτή με έκανε να ανοίξω φτερά και να φύγω 19 χρονών έξω, στο εξωτερικό. Εκεί άλλαξε το πράγμα. Δηλαδή όλη αυτή η αγάπη ήταν καλό εφόδιο για να εκτοξευθώ, αλλά μετά πήγα σε άλλη διάσταση μετά. Γι’ αυτό έκανα έναν δεσμό, που ακόμη ήταν στην αποκόλληση του γεγονός, που έγινε μετά. Εννιά χρόνια έμεινα λοιπόν με μια γυναίκα που αγαπηθήκαμε πάρα πολύ.

Όταν γύρισα στην Ελλάδα, μετά από εννιά χρόνια και είχα το στρες, γιατί με απέρριψε κατευθείαν, δεν πολυάρεσε το στιλ μου, χάλασε η συνταγή, έφυγε και εγώ ζητούσα μετά το ανδρικό πρότυπο σε σχέσεις. Να με αγαπάει, όπως με αγάπαγε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν άνδρας, μιλούσε αντρικά και αυτό ήθελα. Γι’ αυτό και στη σχέση θέλω την αντρική σχέση να υπάρχει απέναντι μου. Για εμένα η αγάπη δεν είναι, ότι πρέπει να έχει φύλλο», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένοι. Χωρίσαμε και μετά μου άρεσαν και άλλα πράγματα»

«Θα ήθελα να είχα κάνει οικογένεια, νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλός οικογενειάρχης αλλά δεν… έκατσε. Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένος σαν μικρό παιδί που ήμουν, από τα 20 μέχρι τα 29 μου. Ήμασταν παιδιά και οι δυο να δημιουργηθούμε...», αποκάλυψε αρχικά.

«Μου είπαν κοινοί φίλοι τώρα προχθές ότι είναι σε ένα μέρος στην Τουρκία, που θέλω κι εγώ να πάω διακοπές. Εγώ ήμουν σε άλλη πόλη της Τουρκίας, δεν πρόλαβα να πάω να της κάνω έκπληξη. Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν ξέρω τα στοιχεία επαφής της τα τελευταία 10 χρόνια. Εννοείται ότι θα τη φλέρταρα πάλι, θα έκανα το χιούμορ που της έκανα παλιά. Καμιά φορά μου έλεγε "σταμάτα να είσαι παιδί"», εξομολογήθηκε για τη σχέση που έχουν κρατήσει σήμερα.

Για το λόγο που πήραν την απόφαση να χωρίσουν, αποκάλυψε: «Ήρθα πίσω στην Ελλάδα και έπεσαν όλοι να με φάνε. Ήμουν 8-9 χρόνια σε Ιταλία-Γαλλία. Με του ήρθα εδώ και άρχισαν τα νεύρα, οι φωνές, μπαίνεις σε έναν άλλο ρυθμό. Μου ήρθε κάτι τρελό και αντιδρούσα και επάνω της και εκείνη τρόμαξε. Κάποια στιγμή πήραμε την απόφαση κοινή συναινέσει. Δεν σκέφτηκα μετά πάλι να παντρευτώ. Μετά μου άρεσαν και άλλα πράγματα».