Τα πάνω κάτω στην ζωή του Άγγελου Λάτσιου - Δύσκολες ημέρες για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη

Τι συμβαίνει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως ήταν δύσκολο από πολλές απόψεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα μιλήσουμε για τις κρίσεις που διάνυσαν ή διανύουν τα άλλοτε αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να βρίσκεται στο επίκεντρο η γνωστή τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε για τον σύζυγό της και την κρίση στο γάμο τους αλλά... εδώ και μήνες συζητιέται έντονα πως ακόμα ένα ζευγάρι, πολύ γνωστό και πολυσυζητημένο, περνάει μια μεγάλη και σοβαρή κρίση. Ο λόγος για την Γαία Μερκούρη και τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο.

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι

Παρά το γεγονός πως κάποια μέσα τους θέλουν να παντρεύονται και την Γαία, μάλιστα, να είναι έγκυος στο παιδί του, δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως τίποτα από τα δυο δεν ισχύει. Ίσα ίσα, αντιθέτως, το ζευγάρι φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχει απομακρυνθεί. Για την ακρίβεια όλα ξεκίνησαν από τα τέλη Ιουνίου, μετά τις κοινές τους - καθιερωμένες - διακοπές στην Άνδρο.

Οι διακοπές αυτές τελείωσαν αρκετά γρήγορα με τους δυο τους να κρατούν μια απόσταση ο ένας από τον άλλον. Αν παρακολουθήσει κανείς μάλιστα τα προφίλ της στα social media όπου εκεί μοιράζονται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά τους θα διαπιστώσει πως δεν δημοσιεύουν πια κανένα κοινό post ή φωτογραφίες ενώ απολαμβάνουν και οι δυο περισσότερο την παρέα των φίλων τους παρά ο ένας του άλλου...

Το μέλλον σίγουρα κανείς δεν το γνωρίζει, μπορεί αυτή η απόσταση να τους φέρει ξανά πιο κοντά από πριν, μπορεί όμως και όχι... Θα φανεί στην πορεία...

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο κοινό post του ζευγαριού στο προφίλ της Γαίας δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο κι έκτοτε... σιωπή.