Μαριάντα Πιερίδη - Δημήτρης Κατριβέσης: Τι είπε η κουμπάρα τους για την κρίση στον γάμο τους

«Όλα τα ζευγάρια κατά καιρούς περνάνε μια δοκιμασία»

Μαριάντα Πιερίδη - Δημήτρης Κατριβέσης: Τι είπε η κουμπάρα τους για την κρίση στον γάμο τους

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή της Super Katerina η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «...πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δε το έχω ξανασυναντήσει. Δεν είχα χρειαστεί να το συναντήσω ξανά. Έχει να κάνει με τον σύζυγό μου. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια που ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή. Μαζικά εγκεφαλικά. Αυτό» (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Οι δηλώσεις της κουμπάρας της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση, Ντίνας Νικολάου

Σήμερα 22/9, στην ίδια εκπομπή μίλησε η κουμπάρα το ζευγαριού και γνωστή σεφ, Ντίνα Νικολάου λέγοντας: «Με τον Δημήτρη και τη Μαριάντα έχω μια πολύ δυνατή σχέση. Τους αγαπώ πολύ και τους δυο. Εγώ θέλω να είναι ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι και εύχομαι από καρδιάς να ξεπεράσουν όποιο πρόβλημα υπάρχει μεταξύ τους. Άλλωστε, όλα τα ζευγάρια κατά καιρούς περνάνε μια δοκιμασία».

«Όταν υπάρχει αγάπη, όλα ξεπερνιούνται», δήλωσε ο πρώην σύντροφος της Μαριάντας, Νέστορας Φωτιάδης

Μόλις χθες, στην ίδια εκπομπή, έκανε τις δικές του δηλώσεις, για το ζήτημα ο Νέστορας Φωτιάδης, πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας, λέγοντας ότι έχει επικοινωνήσει με την Μαριάντα και τον διαβεβαίωσε ότι όλα είναι υπό έλεγχο: «Καλά την άκουσα, καλά είναι, νομίζω ότι θα το ξεπεράσει...όταν υπάρχει αγάπη όλα ξεπερνιούνται».