«Τι ανανέωση σούπερ είναι αυτή σε όλα;» - Έμεινε άφωνη η Μενεγάκη με την αλλαγή στην εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η πρώτη συνέντευξη της παρουσιάστριας μετά από χρόνια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι ανανέωση σούπερ είναι αυτή σε όλα;» - Έμεινε άφωνη η Μενεγάκη με την αλλαγή στην εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου την Παρασκευή 22/9 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Ελένη'' με την παρουσιάστρια να παραχωρεί ζωντανά συνέντευξη σε συνάδελφό της και σε άλλη εκπομπή μετά από χρόνια, όπως τόνισε.

Με ένα λευκό σύνολο, τα μαλλιά της κάτω και το πλατύ της χαμόγελο η Σίσσυ έκατσε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη έτοιμη να ανοίξει την καρδιά της για πολλά ζητήματα, που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις της ζωής της - ευχάριστες και μη.

Πριν όμως η Χρηστίδου παραχωρήσει μια εκ βάθρων συνέντευξη, είδαμε τον τρόπο, που την υποδέχτηκε η Μενεγάκη και τα κοπλιμέντα, που της έκανε τόσο για το πρόσωπό της, όσο και για το σώμα της (δείτε την εδώ άβαφη στις διακοπές της).

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη με την ανανέωση της Σίσσυς Χρηστίδο

«Χαίρομαι πάρα πολύ, που σε βλέπω τόσο καλά και χαίρομαι πάρα πολύ, που σε βλέπω τόσο καλά και τόσο όμορφη και να σου πω και κάτι...δεν είμαι σίγουρη, ότι σε είχα δει ποτέ σου άβαφη! Έχεις πολύ ωραίο δέρμα, έχεις πολύ ωραίο πρόσωπο, το πρόσωπό σου το λέγαμε πάντα...το δέρμα σου όμως δεν το είχα δει από κοντά ''φτου σου''.

Αν και θα περίμενε κανείς να πω πρώτα ρε «Σίσσυ αδυνάτισες πάρα πολύ! Τι ανανέωση σούπερ είναι αυτή σε όλα αυτά;» Εγώ επειδή ξέρετε, ότι έχω τα θέματά μου με τα πρόσωπα ξεκίνησα από αυτό. Όλα είναι τόσο καλά όσο δείχνει η εμφάνισή σου;», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

10 tips για το πως έχασε 13 κιλά και πολλούς πόντους

  1. Σκέψου ρεαλιστικά. Χάνε την εβδομάδα ½-1 κιλό.
  2. Μέτρα μέχρι το 10. Ο μέσος όρος λαχτάρας για ένα τρόφιμο κρατάει μόνο 10΄΄ περίπου.
  3. Φάε σε μικρό πιάτο και πριν ξεκινήσεις πιες ένα ποτήρι νερό.
  4. Να τρως σιγά-σιγά! Το μήνυμα του κορεσμού προλαβαίνει να φτάσει στον εγκέφαλο και δεν «σκας» από το φαγητό.
  5. Φάε περισσότερη πρωτεΐνη. Σε χορταίνει πιο πολύ από ό,τι οι υδατάνθρακες και τα λίπη.
  6. Μην πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ πεινασμένη, γιατί θα πέσεις με τα μούτρα στις ανθυγιεινές τροφές.
  7. Περπάτα γύρω από το σπίτι σου για μισή ώρα μετά το βραδινό γεύμα.
  8. Την ώρα του γλυκού, πλύνε τα δόντια σου!
  9. Φόρεσε κάτι στενό
  10. Μάσα τσίχλα αντί για να φας γλυκό!

Πρωινό για χόρταση

Γλυκό και αλμυρό για όλα τα γούστα! Δύο φέτες ψωμί και αβγό στο τηγάνι με νερό χωρίς λάδι και δύο με φράουλες και σιρόπι αγάυης.

Πράσινο γεύμα

Μακαρόνια ολικής με φρέσκο κρεμμύδι και σπανάκι. Πρόσθεσε τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά.

Δροσερό σνακ

Μους μαύρης σοκολάτας με μια κουταλιά γιαούρτι και φρέσκα φρούτα. Προαιρετικά λίγη μαρμελάδα με στέβια της επιλογής σου.

Ελαφρύ βραδινό

Μίνι “πιτσάκια” στον φούρνο με πολύχρωμες πιπεριές που θα γεμίσεις με κίτρινο τυρί light και λιαστή ντομάτα.

Η ατασθαλία της

Σίσσυ Χρηστίδου κιλά

Instagram

Λατρεύει το παγωτό το καλοκαίρι, που απολαμβάνει κυρίως στις διακοπές της και δεν το κόβει με τίποτα. Τα σορμπέ και λίγη μαύρη σοκολάτα είναι τα αγαπημένα της, που προτιμά σε χωνάκι. Βέβαια, δεν λέει όχι και σε μια τούρτα-παγωτό υπερπαραγωγή στα γενέθλια των παιδιών της που είναι τον Αύγουστο. Μετά κολυμπά λίγο παραπάνω για... αποτοξίνωση!

Food & fun

«Η μάχη με τα κιλά είναι σαν τη... μάχη του Μαραθώνα» έχει πει η ίδια στο κανάλι της στο YouTube χαριτολογώντας και... ξορκίζοντας με αυτό τον τρόπο καθετί αρνητικό στην προσπάθειά της να αδυνατίσει. Η Σίσσυ πλέον εστιάζει στις υγιεινές προτάσεις, τόσο για την ίδια όσο και για τους γιους της, δίνοντας έμφαση στο μαμαδίστικο φαγητό που απολαμβάνουν μαζί, το οποίο δεν... παχαίνει αλλά... ομορφαίνει, γιατί γίνεται με αγάπη!

Στις διακοπές της χαλαρώνει, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι πέφτει με τα μούτρα στο φαγητό. Η Σίσσυ απολαμβάνει ένα πλούσιο πρωινό με όλα τα μεσογειακά καλούδια, παραμένοντας χορτάτη για πολλές ώρες έτσι ώστε να αποφύγει τα ενδιάμεσα τσιμπολογήματα μέχρι την ώρα των γευμάτων της.

Σίσσυ Χρηστίδου διατροφή

Instagram

Φουλ... στη σαλάτα!

Πράσινα λαχανικά, εποχικές επιλογές, ντοματίνια, καρότα και αγγουράκια, που συνδυάζει με light τυριά και παξιμάδια ολικής, γεμίζουν μεγάλες σαλατιέρες, που αποθηκεύει στο ψυγείο της για να κόβει με υγιεινό τρόπο την πείνα της, αποφεύγοντας έτσι την εύκολη λύση μιας ανθυγιεινής επιλογής.