Βάφτιση Νουνίτο: Έβαλε τα καλά της η ελληνική showbiz - Που βρίσκονται οι κολλητοί Τούνη & Αλεξάνδρου λίγο πριν το μυστήριο

Ετοιμάζονται για το ξεχωριστό party

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη ημέρα ξημέρωσε, σήμερα (22/9) για το ζεύγος Τούνη & Αλεξάνδρου, καθώς το ζευγάρι έχει προγραμματίσει τη βάφτιση του γιου τους και στη συνέχεια ένα after party σε κτήμα, που θα μείνει στην ιστορία.

Οι ετοιμασίες έχουν πάρει από νωρίς φωτιά! Το μωρό είναι με τον μπαμπά του, καθώς η Ιωάννα μαζί με την νονά, Στέλλα Πάσσαρη ετοιμάζονται στο σπίτι της πρώτης, με την Στέλλα να μαθαίνει παράλληλα το ''Πιστεύω'' (δείτε εδώ).

Που βρίσκονται οι κολλητοί της Τούνη και του Αλεξάνδρου πριν τη βάφτιση

Βάφτιση Τούνη - Νουνίτο

Όσοι αναρωτιέστε, που είναι και τι κάνει η ελληνική showbiz και στενοί φίλοι του ζευγαριού, πριν το μυστήριο είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε. Η Δήμητρα Αλεξάνδράκη ετοιμάστηκε στο σπίτι της, με make up artist και στη συνέχεια για να τα προλάβει όλα, έτρωγε στο αμάξι της, καθοδόν για το μυστήριο.

Βάφτιση Τούνη - Αλεξανδράκη

Παράλληλα ο δεύτερος νονός και κολλητός του Αλεξάνδρου, Γιώργος Μανίκας ήταν μαζί με το γιο του και μεγάλη του αδυναμία, ο οποίος είχε ντυθεί σα μεγάλος κύριος με λευκό πουκάμισο και μπλε παντελόνι.

Βάφτιση Τούνη - Γιος Μανίκα

Λίγο μετά η νονά έκανε το πρώτο Instagram story της, βαμμένη, χτενισμένη, καθώς μας έδειξε και ένα μέρος από το ρούχο της σε μπλε απόχρωση, ενώ δε δίστασε να μοιραστεί και το άγχος της.

Το dress code, το μενού και οι 500 καλεσμένοι της Τούνη και του Αλεξάνδρου στην βάφτιση

Σε πυρετό προετοιμασίας εδώ και 20 μέρες ζει και κινείται το ζεύγος Τούνη – Αλεξάνδρου και καθώς φαίνεται έχει μπει στην τελική ευθεία, όχι μόνον αυτό, αλλά και το στενό του φιλικό περιβάλλον, προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια για την βάφτιση του μονάκριβου 8 μηνών “Νουνίτο” που θα ονομαστεί Πάρις (δείτε εδώ το προσκλητήριο), ανεξάρτητο όνομα και εμπνευσμένο από το πρόσωπο της ελληνικής μυθολογίας. Σε πυρετό προετοιμασιών μέχρι και την τελευταία στιγμή βρίσκονται και οι υπεύθυνοι του κτήματος των Βορείων Προαστείων, καθώς όλα αλλάζουν στην ταξινόμηση και διαρρύθμιση του χώρου που επιλέχτηκε για να γίνει το Μυστήριο την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και που στο εσωτερικό του βρίσκεται και η εκκλησία.

Το YOU ναι μεν έχει όλες τις λεπτομέρειες για τον χώρο και την ώρα της βάφτισης, σεβόμενοι όμως την επιθυμία του ζευγαριού να μην δημοσιοποιηθεί δεν αναφέρει το όνομα. Στο μεταξύ από το πρωί εκείνης της ημέρας θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ώστε να μην διαρρεύσει φωτογραφικό υλικό από την βραδιά, αλλά και κόσμος που δεν θα αναφέρεται στις λίστες καλεσμένων. Λίγες μέρες πριν το ζευγάρι βρέθηκε από το πρωί για μια διερευνητική ματιά στην διαρρύθμιση του χώρου και των τραπεζιών όσο και για να τακτοποιήσει την διάταξη των καλεσμένων που θα φτάνουν περίπου τους 500, ενώ επιμελήθηκαν προσωπικά οι ίδιοι το μενού της βραδιάς, το κέτερινγκ, την μουσική επιμέλεια, τον στολισμό αλλά και τα πυροτεχνήματα που θα δώσουν μια γιορτινή νότα σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τους ίδιους αλλά και για τους καλεσμένους τους.

Σημαντικοί και απαραίτητοι βοηθοί της οικογένειας σε όλη την διοργάνωση αλλά και της διακόσμηση οι κολλητοί φίλοι της διάσημης influencer, ο διακοσμητής Στέφανος Μετενζής, ο οποίος είχε αναλάβει και τις εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού της στην Θεσσαλονίκη (δείτε το εδώ), αλλά και ο blogger φίλος της Στήβεν Τούμπας. Σε αγώνα δρόμου πάντως βρίσκονται και οι νονοί Στέλλα Πάσσαρη και Γιώργος Μανίκας για την συγκεκριμένη βραδιά καθώς θέλουν όλα να είναι άψογα για το βαφτιστήρι τους.

Αγώνας δρόμου για την βάφτιση που ετοιμάζει η Ιωάννα Τούνη

«Coctail dress code» για chic parties όπως αρμόζει σε μια βάφτιση ή σε ένα πάρτι γενεθλίων, ενώ άκρως εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η Ιωάννα Τούνη που όσο προλαβαίνει κάνει ταυτόχρονα πρόβες για το φόρεμα - υπερπαραγωγή που θα φορέσει στην βάφτιση του γιου της. Μαμά και μπαμπάς έχουν εκμηδενίσει τις αποστάσεις και κάνουν σχεδόν κάθε δυο μέρες το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καθώς μαζί με την βάφτιση τρέχουν και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η Ιωάννα ταυτόχρονα και ενώ κάνει πρόβες για το φόρεμα – υπερπαραγωγή που θα φορέσει στην βάφτιση του γιου της, ετοιμάζει φωτογραφίσεις με την νέα της συλλογή Bubblegun, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάνει συνεχόμενες πρόβες ως μέλος της νέας εκπομπής με την Κατερίνα Ζαρίφη στο Open, παράλληλα με τις δικές του επαγγελματικές φωτογραφίσεις.