Βάφτιση Νουνίτο: Υπερθέαμα το φόρεμα της Ιωάννας Τούνη - Αέρινο, με ανοιχτή πλάτη και σκίσιμο στο πόδι

Οι πρώτες φωτογραφίες από το κτήμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βάφτιση Νουνίτο: Υπερθέαμα το φόρεμα της Ιωάννας Τούνη - Αέρινο, με ανοιχτή πλάτη και σκίσιμο στο πόδι

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να έχει οργανώσει πολλά και διαφορετικά events μέχρι σήμερα, ωστόσο το μυστήριο, που έγινε την Παρασκευή 22/9 στη Βαρυμπόμπη για τη βάφτιση του γιου της, δεν είχε προηγούμενο.

Το ζευγάρι Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη αποφάσισαν να κάνουν όλο το μυστήριο στο κτήμα, του οποίου το στολισμό είχε αναλάβει ο καλός τους φίλος και διακοσμητής, Στέφανος.

Μέσα από τα πρώτα insta stories της Ιωάννας Τούνη είδαμε τον υπέροχο στολισμό στο κτήμα, αλλά και την εμφάνισή της. Η ίδια λοιπόν, είχε πιάσει τα μαλλιά της έναν ιδιαίτερο κότσο, ενώ το φόρεμα της σε γαλάζιο φόρεμα ήταν αέρινο, με ανοιχτή πλάτη και πολλές λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: Τούνη - Αλεξάνδρου: Αποκλειστική εξέλιξη της τελευταίας στιγμής πριν τη βάφτιση του Νουνίτο

Η εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στη βάφτιση του γιου της

Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από τους καλεσμένους

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε διακριτικά έξω από το κτήμα, και απαθανάτισε τους πρώτους καλεσμένους! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιώργος Μανίκας δεν είχαν ετοιμαστεί ακόμη, ωστόσο είχαν τα ρούχα μαζί τους σε κρεμάστρες.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εθεάθη από τους πρώτους καλεσμένους να μπαίνει στο κτήμα, με μαύρο μίνι φόρεμα και τεράστιο χαμόγελο για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή των φίλων της.

ΑλεξανδράκηΑλεξάνδρουΜανίκας

Στη συνέχεια, κατέφθασαν στο κτήμα ο Νικηφόρος, η Κέλλυ Κελεκίδου μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και ο Τζέιμς Καφετζής μαζί με συνοδό.

ΝικηφόροςΚουρκούλης - ΚελεκίδουΤζέιμς Καφτεζής