Βάφτιση Νουνίτο: Όλα τα φλας στην άφιξη της οικογένειας Χανταμπάκη - Με λευκό φόρεμα η Όλγα Πηλιάκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες έξω από το κτήμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 22/9 έγινε η βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, που επιτέλους το παιδί τους πήρε το όνομα του και στο εξής θα λέγεται Πάρης.

Το μυστήριο και το πάρτι έλαβαν χώρα σε πολυτελές κτήμα της Βαρυμπόμπης με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να είναι εκεί από νωρίς απαθανατίζοντας την άφιξη των καλεσμένων (δείτε τους εδώ όλους).

Η άφιξη του Στέλιου Χανταμπάκη με την οικογένειά του στη βάφτιση του Νουνίτο

Από τους τελευταίους, που ''συνέλαβε'' ο φακός μας ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη και την κόρη τους Μαλένα, με την οικογένεια να καταφθάνει κομψή και χαμογελαστή, όπως άλλωστε συνηθίζει!

Χανταμπάκης - Οικογένεια - Βάφτιση Νουνίτο

Η συγκίνηση για τα παιδιά του

Ο Στέλιος Χανταμπάκης τη Δευτέρα 8/5 ήταν καλεσμένος στο Καλό μεσημεράκι με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις για τη συμμετοχή στο Survivor all star αλλά και για το παρεξηγημένο πρόσωπο, που είχε δείξει το 2017 (δείτε εδώ όσα είπε).

Ο πρώην παίκτης ήταν πολύ ειλικρινής στις δηλώσεις του με τον ίδιο να εξηγεί πιο αναλυτικά και τους λόγους, που τον οδήγησαν να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο!

Προφανώς και το μεγαλύτερο κίνητρο για να μείνει εκτός ήτα τα παιδιά του, που του έλειπαν πάρα πολύ με το Χανταμπάκη να συγκινείται στην αναφορά του Μανώλη και τη Μαλένας, βουρκώνοντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του!

«Καταρχήν ο λόγος, που μπήκα ήταν περισσότερο τα παιδιά μου, όχι μόνο το οικονομικό κομμάτι, αλλά στο κομμάτι του ότι έχουν μεγαλώσει, ότι θα ήθελα όταν θα τους πει στο σχολείο ένα παιδί κάτι, να το έχουν δει με τα μάτια τους...Ξέρεις τι...ότι χτίζουμε ο καθένας μας, στη δουλειά μας, στη ζωή μας, ειδικά εμείς, που έχουμε παιδιά, είναι αυτό, που αφήνουμε!

Είχα μιλήσει στα παιδιά μου και για το 17' και για το ότι κάποιος μπορεί να μην πιστεύουν ότι είναι καλός άνθρωπος...οπότε ξαναπάω να προσπαθήσω και το αφήνουμε το 17'», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.