Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: «Σα να καταπίνεις μία χούφτα...» - Το ''κατακεραύνωμα'' του Μποτρίνi δοκιμάζοντας πιάτο παίκτη

«Το μόνο, που έχω να πω είναι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: «Σα να καταπίνεις μία χούφτα...» - Το ''κατακεραύνωμα'' του Μποτρίνi δοκιμάζοντας πιάτο παίκτη

Την Παρασκευή 22/9 είδαμε στο ''Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου'' να διαγωνίζεται ο Λευτέρης, ο οποίος ακολουθούσε τις οδηγίες της πεθεράς του Μήνας, σε μία συνταγή, που στη συνέχεια δοκίμασε ο Έκτορας Μποτρίνι.

Δείτε επίσης: Από τις πίστες με την ποδιά του ''Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου'' - Γνωστή τραγουδίστρια στο διαγωνισμό του ΣΚΑΪ

Το πιάτο, που έφτιαξε ο παίκτης σύμφωνα με όσα του έλεγε η μητέρας της συζύγου του ήταν ''μπεκρή μεζέ με άγριο ρύζι''. Στη συνέχεια, το πιάτο έφτασε στο γνωστό σεφ, ο οποίος έκανε για μία ακόμη φορά τον αφοπλιστικό, όλο νόημα σχολιασμό του.

Η αντίδραση του Έκτορα Μποτρίνι όταν δοκίμασε πιάτο διαγωνιζόμενης

«Ανάλατο, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, το ρύζι είναι ωμό, σαν να καταπίνεις μια χούφτα ούπα, το κρέας είναι ωμό,, βρασμένο εξωτερικά, αλλά μέσα είναι ωμό, ανάλατο...ένα πιάτο, που δε χρειάζεται πολλά, λόγια, η εικόνα μιλάει από μόνη της, δε νομίζω, ότι υπάρχει λόγος να τι δοκιμάσω. Το μόνο, που έχω να πω είναι, πως αυτό το πιάτο δε χρειάζεται μαχαιροπίρουνο, αλλά λουράκι να μη σου φύγει», είπε ο Έκτορας Μποτρίνι.

Η στιγμή που ο Σεφερλής ξάπλωσε στο πάτωμα

Την Τετάρτη 20/9 προβλήθηκε ένα νέο επεισόδιο για το παιχνίδι του ΣΚΑΪ ''Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου'' με τον παρουσιαστή, Μάρκο Σεφερλή να κλέβει για μία ακόμα φορά την παράσταση.

Αυτή τη φορά η διαγωνιζόμενη ασχολούταν με το Ρέϊκι, μια εναλλακτική μορφή θεραπείας και μάλιστα, αφού ολοκλήρωσε το πιάτο της, ζήτησε από τον Σεφερλή να ξαπλώσει στο πάτωμα με σκοπό να χαλαρώσει.

Ο παρουσιαστής δεν έχασε ευκαιρία, ζήτησε ένα στρώμα γυμναστικής από την παραγωγή και ακολούθησε τις οδηγίες της παίκτριας, κάνοντας ρέϊκι στο πλατό του ''Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου''.