Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Ανατροπή της τελευταίας στιγμής

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι έτοιμος να επιστρέψει τηλεοπτικά με το παιχνίδι που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και ακόμη και στις επαναλήψεις του το καλοκαίρι σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ο λόγος για το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;" στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Την τελευταία στιγμή, ωστόσο, έγινε μία μικρή ανατροπή, θετική για τους τηλεθεατές! Ενώ η αρχική ανακοίνωση του σταθμού ανέφερε πως η πρεμιέρα θα πραγματοποιούνταν τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, έχοντας κυκλοφορήσει και αντίστοιχο trailer, το Σάββατο 23/9 βγήκε νέα ανακοίνωση, η οποία δίνει νέα ημερομηνία έναρξης του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: «Η κοπέλα δεν είναι στα καλά της» - "Πάγωσε" ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ερώτηση δημοσιογράφου του STAR

Η νέα ανακοίνωση για την πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου με το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;"

«Πιστεύεις στη γνώση ή στην τύχη; Ακούς το ένστικτο ή τη λογική; Έχεις δυνατή μνήμη; Αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία τις προκλήσεις; Ρισκάρεις;

Όσοι θέλουν να γίνουν Εκατομμυριούχοι έχουν τις απαντήσεις και θα τις δίνουν, καθημερινά στον ΑΝΤ1, μέσα από το πιο κλασικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων της ελληνικής τηλεόρασης.

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, επιστρέφει δυνατά την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 20:00, και οι εγκυκλοπαίδειες και τα λεξικά θα… πιάσουν φωτιά! 15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια, ένα μεγάλο έπαθλο 100.000 ευρώ και πολλοί ενδιαφέροντες παίκτες έρχονται και θα μονοπωλούν, καθημερινά, τη συντροφιά μας.

Ο μοναδικός Γρηγόρης θα δίνει το σύνθημα, οι ερωτήσεις θα πέφτουν σαν βροχή και η αγωνία θα χτυπάει κόκκινο! Έχοντας, ήδη, διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία στον ΑΝΤ1, έχοντας χαρίσει όνειρα, αλλά και πάνω από 1.000.000 ευρώ, ο «Εκατομμυριούχος» θα κάνει και φέτος το πιο συναρπαστικό κι απίστευτο ταξίδι στον χάρτη της ψυχαγωγίας.

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έρχεται την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά στις 20:00, για να χαρίσει γνώσεις, συγκινήσεις και απρόβλεπτες στιγμές. Πάμε να παίξουμε ξανά και να αλλάξουμε τη ζωή μας».