Δεν παρευρέθηκε στη συναυλία του Αργυρού στο Ηρώδειο - Γιατί απουσίαζε η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
alexandra.nika - Instagram - NDP
alexandra.nika - Instagram - NDP

Πριν από λίγες ημέρες διοργανώθηκε στο Ηρώδειο μία συναυλία από τον Ερυθρό Σταυρό για καλό σκοπό με πολλούς καλλιτέχνες να δίνουν το παρόν, ανάμεσα σε αυτούς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Γειά σου έγινε γνωστό, πως τη βραδιά εκείνη έλειπε από το κοινό η σύντροφος του καλλιτέχνη, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία συνηθίζει να παρευρίσκεται σε αρκετές εμφανίσεις του.

Ο λόγος που η Αλεξάνδρα Νίκα δεν πήγε στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού

Αυτή τη φορά λοιπόν, η νεαρή κοπέλα απουσίαζε, καθώς έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στην Αμερική, στο Λος Άντζελες συγκεκριμένα, ωστόσο αντί της Αλεξάνδρας Νίκα στο Ηρώδειο παρευρέθηκε η αδερφή της (δείτε εδώ πως πέρασε το καλοκαίρι του το ζευγάρι).

Η αντίδραση του Αργυρού όταν τον ρώτησαν για την Νίκα

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, τον συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή του από την live εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για την αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, όταν τον ρώτησε αν βρίσκεται στην περιοδεία μόνος του ή αν είναι η Αλεξάνδρα μαζί του, απάντησε: «Σας παρακαλώ πολύ παιδιά. Να είστε καλά», χωρίς να γίνεται κάποια άλλη ερώτηση.

Η διαφορά της ηλικίας τους

Ποια είναι, όμως η Αλεξάνδρα Νίκα; Είναι γόνος της γνωστής οικογένειας επιχείρησης παραγωγής αλλαντικών και είναι 24 ετών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σπούδαζε στην Καλιφόρνια. Το 2022 μάλιστα, ολοκλήρωσε της σπουδές της και πλέον είναι Jet Setter.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λοιπόν, που έχει διαγράψει μία υπέρλαμπρη και επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, την περνάει αρκετά χρόνια, καθώς είναι 36 ετών και σε ένα μήνα περίπου, στις 21 Μαϊου, θα κλείσει τα 37. Τα 12 αυτά χρόνια, ωστόσο, δεν φαίνεται να αποτελούν εμπόδιο για την σχέση τους και άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει και όταν το θέλουν και οι δύο και το προσπαθούν, κρατάει!