Με μακρύ λευκό φόρεμα και άνοιγμα στην πλάτη - Η Δέσποινα Καμπούρη βάφτισε την κόρη του Μάνου Μαγιάτη

Φωτογραφίες από το μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Ένα ακόμη μωράκι με γονείς και νονά από το χώρο της ελληνικής showbiz βαφτίστηκε το Σάββατο 23/9. Ο λόγος για την κόρη του Μάνου Μαγιάτη με τη Δέσποινα Καμπούρη να γίνεται κουμπάρα του μέσω του μυστήριου.

Οι δύο δημοσιογράφοι είναι χρόνια φίλοι και έτσι αποφάσισαν να επισφραγίσουν αυτή τη σχέση τους...με το όνομα αυτής να είναι Μελίνα! Η νονά Δέσποινα Καμπούρη ήταν λιτή, κομψή και όπως πάντα εντυπωσιακή.

Μέσα από υλικό, που δημοσιεύτηκε στα social media είδαμε το μακρύ λευκό φόρεμα της δημοσιογράφου - νονάς με δαντελένιες τιράντες και ένα πολύ κομψό άνοιγμα στην πλάτη (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση από τη γέννηση της μικρής).

Φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης του Μάνου Μαγιάτη

Καμπούρη Νονά
Καμπούρη - Μαγιάτης

H ανάρτηση του Μαγιάτη για τα γενέθλια της κόρης του

«Ενός!!! Σήμερα, 19/9/23!! Θα σου πω ότι δεν κατάλαβα πότε πέρασε. Μου φαίνεται σα να’ταν χτες! Ο χρόνος πέρασε γρήγορα αλλά κι απολαυστικά, ταυτόχρονα. Κι αυτό συνέβη λόγω της ανυπομονησίας μου να σε δω να μεγαλώνεις! Να σε δω να κάνει καινούργια πράγματα. Να προσπαθείς να επικοινωνήσεις μαζί μου. Κάθε μέρα είναι μια έκπληξη. Κάθε μέρα με αργά κι ασταθή βηματάκια, εξερευνάς καινούργιες θάλασσες και κατακτάς καινούργιους κόσμους. Κι εγώ στέκομαι απέναντι σου, να σε χαζεύω και να σε βοηθάω όποτε με χρειαστείς!

Δεν ήμουν από τους τύπους που πιστευα ότι θα κάνω παιδιά. Ήμουν στον κόσμο μου … αλλά τώρα … Μαζί με τον δικό σου κόσμο, ανακαλύπτω κι έναν νέο δικό μου τον οποίο ποτέ δε φανταζόμουν. Κι είναι υπέροχος!
Υπέροχος, όταν ξεκαρδίζεσαι στα γέλια όταν σου κάνω γκριμάτσες, όταν με δείχνεις με το δάχτυλο λέγοντας «μπα-μπα-μπα», όταν μου δίνεις τα παιχνίδια σου να παίξουμε, όταν κουρνιάζεις στο κρεβατι πιάνοντας μου το δάχτυλο σφιχτά, βλέποντας να κοιμάσαι σαν ένας μικρός άγγελος. Και τότε σε χαζεύω μέχρι να με πάρει ο ύπνος, μ’ ένα χαμόγελο μόνιμα καρφωμένο στα χείλη μου, μέχρι να ξημερώσει. Και πάλι απ’ την αρχή.

Εκεί ξεχνάω κάθε κούραση και κάθε νύστα.
Θέλω να είμαι καλά και να ζήσω όσα περισσότερα μπορώ μαζί σου. Ειμαι εδώ για να σε βοηθήσω σαν άνθρωπο να μεγαλώσεις. Να σταθείς στα πόδια σου. Να ζήσεις. Να δημιουργήσεις. Να ερωτευτείς . Να γίνει ευτυχισμένη. Αυτός είναι ο στόχος μου.
Χρόνια πολλά, Μελινακι μου!! Σ’αγαπω!!
Ο Μπαμπά-μπα-μπα σου!!!

@xristina_n510 ποσο σε ευχαριστώ για όλο αυτό που ζούμε!!! Σ’αγαπω», έγραψε ο Μάνος Μαγιάτης.