Ψήφισε η Έφη Ατσιόγλου: «Το κλίμα της τοξικότητας δεν μας ταιριάζει» - Στη Νέα Σμύρνη με τον μπαμπά και τον αδερφό του ο Στέφανος Κασσελάκης

Πότε κλείνουν οι κάλπες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ψήφισε η Έφη Ατσιόγλου: «Το κλίμα της τοξικότητας δεν μας ταιριάζει» - Στη Νέα Σμύρνη με τον μπαμπά και τον αδερφό του ο Στέφανος Κασσελάκης

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή (24/9) για το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς άνοιξαν από το πρωί οι κάλπες για την ψηφοφορία που θα αναδείξει το νέο πρόεδρο του κόμματος. Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με την οικογένειά του, τον πατέρα και τον αδερφό του, βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη και παραχώρησε μερικές δηλώσεις λίγο πριν ψηφίσει και ο ίδιος.

«Παροτρύνω όλον τον κόσμο να ψηφίσει, είναι μια όμορφη διαδικασία», είπε μόνο ο ίδιος, ενώ ο πατέρας του δήλωσε: «Το κλίμα της τοξικότητας δεν μας ταιριάζει, θέλουμε ηρεμία όπως ταιριάζει στον λαό» και ο αδερφός του πρόσθεσε: «Πάμε για τη νίκη και για τον τόπο, το πρώτο βήμα μπροστά».

Δείτε επίσης: Η ηλικία, η καταγωγή και η «γκέι ατζέντα» του «δελφίνου» του ΣΥΡΙΖΑ

Η στιγμή που η Έφη Αχτσιόγλου έριξε την ψήφο της

Η κάμερα του OPEN, μάλιστα, κατέγραψε και τη στιγμή που η Έφη Αχτσιόγλου έριξε τη δική της ψήφο στο Αιγάλεω. Οι κάλπες κλείνουν στις 20:00.

Δείτε επίσης: Έφη Αχτσιόγλου κατά Στέφανου Κασσελάκη: «Μου απευθύνθηκε με το υποτιμητικό αυτό "στυλάκι" ακριβώς επειδή είμαι γυναίκα»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε από το 44,91% (66.156 ψήφοι) που πήρε την περασμένη Κυριακή, έναντι 3του 6,18% (53.292 ψήφοι) που πήρε η κ. Αχτσιόγλου. Ο Νίκος Παππάς απέσπασε το 8,68% (12.787 ψήφοι), ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απέσπασε το ποσοστό 8,93% (13.156 ψήφοι). Ο πέμπτος της αναμέτρησης Στέφανος Τζουμάκας απέσπασε, από την άλλη πλευρά, το 1,3% (1.917 ψήφοι).