Η μία έχει γκρι και η άλλη μπλε μάτια - Η τρομερή ομοιότητα της Δήμητρας Βαμβακούση με τη μητέρα και την αδερφή της

Και οι τρεις τους κούκλες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
dimitravmk - instagram
dimitravmk - instagram

Η μεγάλη ημέρα, που περιμένει η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι η Κυριακή (24/9), καθώς το ζευγάρι αναμένεται να ενωθεί και επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το γάμο).

Ένας από τους λόγους, που και οι δύο περιμένουν το μυστήριο, όπως αποκάλυψαν έχει να κάνει με την ευλογία, που θέλουν να πάρουν, αλλά και με το γεγονός, πως θέλουν να ζήσουν το γάμο τους με όλα τα μέλη της οικογένειας.

Η μητέρα και η αδερφή της Δήμητρας Βαμβακούση

Λίγο πριν από το μυστήριο λοιπόν, βρήκαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Βαμβακούση στο Instagram τη μητέρα και την αδερφή της, Άννα με τις οποίες έχει ομολογουμένως μεγάλη ομοιότητα.

Βαμβακούση
Instagram

«Οι πρόβες έχουν καθυστερήσει γιατί η μητέρα του...»

Το ζευγάρι θα παντρευτεί την Κυριακή 24/9 στους Αγίους Ισιδώρους παρουσία εκτός συγγενών και φίλων, και άλλων προσώπων της ελληνικής showbiz, ακόμη και ανθρώπους που δεν γνωρίζουν - δείτε τι εννοούμε.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής BreakfastatStar και στη Μυρσίνη Κοντού αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά. Επίσης, έκανε γνωστό το λόγο που καθυστέρησαν οι πρόβες, αφού η μητέρα του είναι ασθενής.

«Ευχόμαστε να έρθει αυτή η άγια στιγμή του γάμου, 24 Σεπτεμβρίου. Ετοιμάζουμε τώρα τις πρόβες, οι οποίες όμως έχουν καθυστερήσει γιατί είναι ασθενής η μητέρα του», αποκάλυψε.

«Έχει κάποιες προτιμήσεις, δεν έχει καταλήξει ακόμα ελπίζω αυτή την εβδομάδα να αποφασίσει γιατί αλλιώς θα πάει γυμνός. Θα επιμεληθώ τα πάντα, παπούτσια, πουκάμισα, ζωνάρια, παπιγιόν. Στις πρόβες έρχεται μόνος του, γιατί όπως εμείς δεν βλέπουμε το νυφικό έτσι και εκείνη δεν πρέπει έρθει», συνέχισε.

«Σε ένα γάμο που είναι ένα γεγονός showbiz, πιστεύω είναι λογικό να πάνε και άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι προσωπικά, γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνουν την εκτίμησή τους και τον σεβασμό τους», ολοκλήρωσε.