Χάνεσαι από τα παιχνίδια στο δωμάτιο της Ολίβιας - Ολόκληρο παιδάκι η κόρης της Συνατσάκη & του Στρατή

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαλιρη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει δει τον κόσμο της να αλλάζει πραγματικά από την ημέρα, που ήρθε στη ζωή η κόρη της με τον Ίαν Στράτη, κάτι που το ζευγάρι ήθελε πολύ, δημιουργώντας την δική του οικογένεια.

Όσο ο καιρός περνάει η Συνατσάκη βρίσκει τα πατήματά της και μάλιστα έχει αρχίσει να είναι επαγγελματικά πολύ πιο ενεργή, καθώς το μωρό μένει και με τους δύο του γονείς (δείτε εδώ τη στιγμή, που η μικρή την επισκέφτηκε σε φωτογράφιση).

Τα παιχνίδια της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Την Κυριακή 24/9 οι ρυθμοί στο σπίτι Στρατή και Συνατσάκη είναι ακόμα πιο χαλαροί και έτσι η Μαίρη μας έδειξε με ένα βίντεο τα παιχνίδια με την κορούλα της, στο κατάμεστο από παιχνίδια δωμάτιό της,

Συνατσάκη κόρη
Instagram

Η ανάρτηση για τους 8 μήνες με την μικρή Ολίβια

Το Σάββατο 5/8 η κόρη της Συνατσάκη και του Στρατή έκλεισε 8 μήνες από την ημέρα, που γεννήθηκε και έτσι το ζευγάρι είχε κάθε λόγο να γιορτάζει με το παραπάνω το συγκεκριμένο Σάββατο του μήνα (δείτε εδώ το παιχνίδι που δεν αποχωρίζεται).

Η Μαίρη αποκάλυψε μέσα από το post, που έκανε, πως αυτή ήταν και η πρώτη φορά, που η κόρη της ήρθε σε επαφή με το γάτο της, αφού όπως βλέπουμε οι δύο τους είναι δίπλα δίπλα και ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.

«8 μήνες Ολίβια και για πάντα ???? και σήμερα για πρώτη φορά έγινε αυτό. Σου λέει και ο Τίμος, τοοοσο καιρό εδώ τούτο το περίεργο μικρό, μάλλον θα μείνει μαζί μας τελικά. Θα πάω για κουταλάκι. Τι α κανς να κάτσεις να μαλώεις; 8 μήνες Ολίβια. Δεν ήξερα πως είναι να σου λείπει κάποιος όταν απλά κοιμάται», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.