Συγκινημένη η Ιωάννα Τούνη - Καμάρωνε από μια γωνία τον αδερφό της που έπαιζε με το γιο της (Βίντεο)

Ο Πάρης και ο David

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το ζευγάρι να έχει καλέσει φίλους και συγγενείς για το μυστήριο, από το οποίο ο μικρός τους πήρε το όνομα Πάρης.

Συγκινημένη ήταν λοιπόν, η Ιωάννα, καθώς ήρθε στην Ελλάδα ο αδερφός της, που έχει από τη μεριά του μπαμπά, με τον David να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την αδερφή του και πλέον με την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει (δείτε εδώ την άφιξη του).

Την Κυριακή 24/9 όπως είδαμε με ένα insta story ο David είναι ακόμα στην Ελλάδα και μάλιστα η Τούνη τον απαθανάτισε να παίζει με το γιο της, στο σπίτι τους στην Αθήνα.

Τα παιχνίδια του Πάρη με τον αδερφό της Ιωάννας Τούνη

Η αδερφή της Ιωάννας Τούνη

Σπάνια συναντιόνται λόγω της τεράστιας απόστασης που τους χωρίζει αλλά κάποιες φορές φροντίζουν να την μηδενίζουν! Έτσι είχε γίνει και το καλοκαίρι του 2021, όταν η Ολλανδέζα αδερφή της Ιωάννας είχε ταξιδέψει μέχρι την Σαντορίνη για να περάσουν λίγες ημέρες χαλάρωσης μαζί.

Η γνωστή influencer, μάλιστα, τότε είχε δημοσιεύσει κάποια story και όλοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Οι σχέσεις της Ιωάννας με τον πατέρα της

Σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα η Ιωάννα στο περιοδικό YOU είχε αναφέρει για τον πατέρα της μεταξύ άλλων πως «Οι σχέσεις είναι τυπικές. Δεν µπορεί να σου λείψει µια φιγούρα που δεν έχεις καν στο µυαλό. Δεν τον θυµάµαι ποτέ ως πατέρα, δεν έχω τέτοιες εικόνες. Το µόνο που µου έχει αφήσει είναι ότι δεν τα καταφέρνω καλά στις σχέσεις µου µε τους άντρες, ίσως επειδή δεν είχα επαρκή πληροφορία από τον µπαµπά µου. Την επιβεβαίωση που ήθελα από τον πατέρα µου την ψάχνω στον σύντροφό µου».