Δήμητρα Βαμβακούση: «Να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γενικά!» - Ο εκνευρισμός της σε ερώτηση για πιθανή εγκυμοσύνη

«Εντάξει; Σας ευχαριστώ παρά πολύ!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Δήμητρα Βαμβακούση: «Να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γενικά!» - Ο εκνευρισμός της σε ερώτηση για πιθανή εγκυμοσύνη

Τι κι αν καλεσμένη του γάμου μίλησε και αποκάλυψε στην κάμερα του Youweekly.gr πως η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος (δείτε εδώ ποια το... ομολόγησε και τι ακριβώς είπε), η ίδια η Δήμητρα δεν ήταν πολύ θετική στο να μιλήσει γι' αυτό στους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, μετά την τελετή του γάμου η Δήμητρα και ο Γιώργος δέχτηκαν να μιλήσουν στις τηλεοπτικές κάμερες με το γνωστό μοντέλο να μην κρύβει την ενόχλησή του για τις ερωτήσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Η απάντηση της Δήμητρας Βαμβακούση για την εγκυμοσύνη της

«Είναι μια σπουδαία ημέρα για εμάς. Τώρα αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε κι εμείς. Ακόμα και συγκινημένος να είμαι δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, είναι μια στιγμή που καταφέραμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί.» δήλωσε ο γαμπρός ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν τελικά η Δήμητρα είναι έγκυος απάντησε: «Θα σας απαντήσει η Δήμητρα που είναι γυναίκα, εγώ δεν θα πω κάτι. Μόνο που το θίγουμε, δεν θα ήθελα αλλά...», δίνοντας τον λόγο στην πλέον γυναίκα του η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα ‘θελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Θα ‘θελα να πω το εξής: όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα μία γυναίκα, πρέπει πρώτα να σκέφτονται αν αυτή η γυναίκα μπορεί ή αν θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει αν της έχει συμβεί; Έχει βοήθεια; Δεν έχει βοήθεια; Είναι μόνη της; Μόνο αυτό θέλω να πω και να σεβαστούμε όλοι μια κατάσταση οποιασδήποτε γυναίκας και να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γενικά. Εντάξει; Σας ευχαριστώ παρά πολύ».

«Μάνα μη με δεις» - Ανατριχίλα με το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Αγγελόπουλου κάτω από βροχή στη δεξίωση γάμου του (Βίντεο)

Στη συνέχεια, οι νεόνυμφοι κατευθύνθηκαν προς τη δεξίωση, με τον Αγγελόπουλο να οδηγεί ένα θηριώδες μαύρο τζιπ. Στο κτήμα τους περίμεναν όλοι οι καλεσμένοι και πολλές συγκινήσεις, μιας και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα για το ζευγάρι.

Ο λόγος, η απουσία της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με αποτέλεσμα να μη μπορεί να παρευρεθεί. Έτσι λοιπόν και το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλεγμένο.

Ο ''Έρωτας αρχάγγελος'' ήταν αυτό με το γαμπρό να συγκινείται με τους στοίχους ''Πήρα από τα μάτια σου λίγο μαύρο χρώμα και έβαψα τα ρούχα μου, μάνα μη με δεις'' σκεπτόμενος τη μητέρα του. Σε αυτό το έντονο κλίμα, που επικρατούσε όσο ο Ντάνος χόρευε, η νύφη και ο κόσμος τον καμάρωναν χειροκροτώντας.