Επέστρεψε στο Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Έπαθα...»

Αποκάλυψε πρώτη φορά τι συνέβη με την υγεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Έπαθα...»

Δεύτερα 25/9 σήμερα, και ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα μετά την απουσία του την περασμένη εβδομάδα (δείτε εδώ τι έλεγε η Καινούργιου).

Ο παρουσιαστής με την έναρξη της εκπομπής, πήρε το λόγο και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά σχετικά με το τι συνέβη με την υγεία του και δεν έκανε καμία εμφάνιση, ούτε καν τηλεφωνικά.

Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για την υγεία του

«Και εμένα μου λείψατε. Μια μικρή κουβέντα, επειδή έπαθα κορωνοϊό. Δεν φταίει ούτε η εκπομπή, ο Κασσελάκη φταίει που είχα πάει στην Αρτέμιδα, είχε πολύ κόσμο και με φίλησε πολύς κόσμος», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το χρονικό της υγείας του

Για την κατάσταση του είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στο Χαμογέλα και Πάλι: «Αυτή τη στιγμή δίνω μάχη να ανανήψω, θα βάλω το οξυγονάκι μου, ξαναπέρασα από τη στενωπό, θέλω να φροντίσω την υγεία μου και την καθαρότητα του μυαλού μου».

O Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύτηκε ύστερα από δύσπνοια που αισθάνθηκε, η οποία εν τέλει οφειλόταν στο γεγονός πως κάποιο μικρόβιο είχε επηρεάσει τον οργανισμό του και συγκεκριμένα τους πνεύμονές του.

Στο πλευρό του όπως είναι φυσικό, ήταν κάθε ώρα και λεπτό η σύντροφος του Έλενα. Επικοινωνούσε με όλους, ενώ μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του. Ήταν λοιπόν ένα από τα πρόσωπα που θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια.