Άλκης Κούρκουλος - Δήμητρα Σταθοπούλου: Νέος έρωτας στην πόλη

Σε σχέση εδώ και καιρό

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μετά το νέο έρωτα του Γιώργου Λιβάνη, που πρώτο το Youweekly.gr, σας παρουσίασε (δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο), ένα νέο ειδύλλιο ήρθε στην ελληνική showbiz. ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος φαίνεται να είναι ερωτευμένος και να ζει σε μία τρυφερή σχέση εδώ και αρκετό καιρό, με την τραγουδίστρια Δήμητρα Σταθοπούλου.

Νέος έρωτας για τον Άλκη Κούρκουλο και τη Δήμητρα Σταθοπούλου

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις της "RealNews" ο ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος και η τραγουδίστρια Δήμητρα Σταθοπούλου ζουν τον έρωτά τους. Το ζευγάρι, αν και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίζεις, διατηρούν σχέση εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο.

Οι οικείοι τους δηλώνουν στην εφημερίδα, πως βιώνουν πολύ τρυφερά τη σχέση και περνάνε πολύ χρόνο μεταξύ τους. Αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, αν και ο ηθοποιός είναι εκεί στις live εμφανίσεις της συντρόφου του, χωρίς να δίνουν περαιτέρω τροφή για σχόλια.

Είναι αρκετά ερωτευμένοι, λένε φίλοι του ζευγαριού. Ενώ δεν παραλείπουν να κάνουν βόλτες σε γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και να περνάνε πολλά βράδια μαζί χωρίς να θέλουν να αλλάξει κάτι στη σχέση τους. Αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλον ανταλλάσσοντας απόψεις για τις τέχνες τους. Ο φιλικός τους κύκλος είναι αρκετά διευρυμένος με άτομα, κυρίως του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ηθοποιοί και τραγουδιστές.

Προσπαθούν να ξεκλέβουν ελεύθερο χρόνο, για να είναι μαζί. Μάλιστα, λέγεται, πως η γνωστή τραγουδίστρια λατρεύει τις βόλτες με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού, που έχει ο Άλκης Κούρκουλος.

Ποια είναι η πανέμορφη σύντροφος του Άλκη Κούρκουλου

Η Δήμητρα Σταθοπούλου είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου, και συγκεκριμένα του τμήματος της Κοινωνιολογίας. Παράλληλα, ξεκίνησε να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Αθήνας. Έχει σημειώσει πολύ σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχει συντροφεύσει επί σκηνής είναι ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, αλλά και ο μεγάλος Δημήτρης Μητροπάνος. Στη συνέχεια της πορείας της ήρθε σε επαφή με το Γιώργο Νταλάρα και το Γιάννη Κότσιρα.