«Πάλι άβαφη ήρθες» - Στο πλατό του Super Κατερίνα η μητέρα της Καινούργιου

«Δείξτε την δεν πειράζει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πάλι άβαφη ήρθες» - Στο πλατό του Super Κατερίνα η μητέρα της Καινούργιου

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 25/9 η μητέρα της Κατερίνας Καινούργιου και η κάμερα γύρισε να την δείξει, με αφορμή το σχολιασμό που είχαν σχετικά με τη τηλεοπτική επιστροφή του παιχνιδιού "Το μεγάλο παζάρι" με παρουσιαστή τον Ηλία Βρεττό.

Η παρουσιάστρια διηγήθηκε τι έκανε τα απογεύματα της όταν ήταν μικρή, παρακολουθώντας το τηλεπαιχνίδι όταν το παρουσίαζε τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η μαμά της Κατερίνας Καινούργιου

«Έχει έρθει η μητέρα μου, δείξτε την δεν πειράζει. Θυμάσαι που έβλεπα Μεγάλο Παζάρι non stop όταν ήμουν μικρή και ακουγόταν η χορηγία και είχα το άγχος με το ζονγκ ποιος θα κερδίσει; Ντρέπεται! Μαμά μου δεν βάφτηκες, πάλι άβαφη ήρθες. Καμία σχέση με εμένα. Από τη μαμά μου πάμε στην μαμά του Κασσελάκη», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την ομοιότητα τους να είναι απίστευτη - δείτε βέβαια άβαφη και την ίδια.

Το τροχαίο των γονιών της

«Εκείνο το βράδυ, ήταν του Αγίου Ελευθερίου, είχαν και μια φίλη τους στο αυτοκίνητο. Οι γονείς μου τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά, ο πατέρας μου ταλαιπωρείται ακόμα. Θυμάμαι τη φίλη αυτή, που ουσιαστικά οδηγούσε ο μπαμπάς μου, όταν έφυγαν από το μαγαζί έκαναν έναν κύκλο, για να την αφήσουν στο σπίτι και να γυρίσουν οι γονείς μου. Πόσα χρόνια μετά η συγκεκριμένη κοπέλα, η φίλη των γονιών, που στάθηκε πολύ στο πλευρό του μπαμπά μου, γιατί ένιωθε τύψεις.

Πάντα σκεφτόταν πως αν δεν είχαν κάνει αυτόν τον κύκλο, ίσως να είχαν σωθεί… Την θυμάμαι να είναι πολλά χρόνια δίπλα στον μπαμπά μου, που ταλαιπωρήθηκε κινητικά για πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή όταν μεγάλωνα, την ρώτησα: “Τόσο πολύ αγαπάς τον μπαμπά;” Και μου λέει: “Αν εκείνο το βράδυ δεν με είχαν γυρίσει μπορεί τώρα, να μην ήταν σε αυτή την κατάσταση". Αλλά πραγματικά… Αυτό δεν το έχω πει ποτέ στους γονείς μου, ότι μου είχε πει αυτή την ατάκα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.