«Μέχρι να φτάσει στην εκκλησία έκλαιγε! Πριν τον γάμο πέρασαν από το νοσοκομείο» - Η κατάσταση του Αγγελόπουλου λίγα λεπτά πριν το γάμο του

Βαρύ κλίμα, δάκρυα και η ακύρωση του τελευταίου εργένικου πάρτι

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Μέχρι να φτάσει στην εκκλησία έκλαιγε! Πριν τον γάμο πέρασαν από το νοσοκομείο» - Η κατάσταση του Αγγελόπουλου λίγα λεπτά πριν το γάμο του

Το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως Ντάνος, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το reality show του ΣΚΑΪ, "Survivor", ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Μάλιστα, η δεξίωση ήταν γεμάτη με συγκίνηση και δάκρυα (δείτε εδώ τα λόγια για τη μητέρα του που νοσηλεύεται).

Τι συνέβη με το Barchelor του Γιώργου Αγγελόπουλου;

Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλο βρίσκεται στο νοσοκομείο και μάλιστα στην πτέρυγα της εντατικής. Εδώ και κάποιες μέρες η μητέρα του Ντάνου δίνει μία μεγάλη δύσκολη μάχη για τη ζωή της. Έγκυρες πηγές από το στενό κύκλο του ζευγαριού αναφέρουν, πως και οι δύο είναι πολύ καταβεβλημένοι με αυτή την εξέλιξη.

Έτσι, το ζευγάρι αν και είχε κανονίσει το βράδυ πριν το γάμο να κάνει το καθιερωμένο Barchelor με τη συντροφιά λίγων και καλών φίλων, αυτό ακυρώθηκε. Και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου στο πλευρό της μητέρας του γαμπρού. Έμειναν και οι δύο μαζί για αρκετές ώρες κάνοντας παρέα στην άρρωστη γυναίκα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, "Happy Day" του Alpha.

Γνωρίζοντας, πως η μητέρα του Ντάνου δε θα μπορεί να παραστεί στο ευτυχές γεγονός, επέλεξαν να αφήσουν στην άκρη τις υποχρεώσεις και τις ετοιμασίες. Ακόμη, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, πως "το κλίμα ήταν πάρα πολύ βαρύ μέχρι να φτάσουνε στην εκκλησία". Ο γαμπρός μάλιστα δεν μπορούσε να σηκωθεί να ετοιμαστεί και έκλαιγε. Για όλους αυτούς τους λόγους ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πέρασαν και πριν το γάμο από το νοσοκομείο, για να πάρουν την ευχή της μητέρας του.

Τέλος, ακόμα και στη δεξίωση, όπως ήδη αναφέραμε ήταν πολύ βαριά και συναισθηματική η ατμόσφαιρα, με δάκρυα και συγκίνηση.