Γάμος Αγγελόπουλου - Βαμβακούση: Ηχηρή η απουσία του αδελφού του - Τι συνέβη

Τα δάκρυα του Ντάνου στη δεξίωση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γάμος Αγγελόπουλου - Βαμβακούση: Ηχηρή η απουσία του αδελφού του - Τι συνέβη

Ηχηρές ήταν οι απουσίες της μητέρας και του αδελφού του Γιώργου Αγγελόπουλου από τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση που τελέστηκε στις 24/9 στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Ο λόγος της απουσίας της μητέρας και του αδελφού του Γιώργου Αγγελόπουλου

Το ζευγάρι που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, περιμένωντας μάλιστα και το πρώτο τους παιδάκι,(δείτε ποιο πρόσωπο ευχήθηκε πρώτο για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση) έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, και φανερά συγκινημένοι υποδέχτηκαν τους 600 καλεσμένους που ήρθαν για να τους τιμήσουν και να τους ευχηθούν.

ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΝΤΑΝΟΥ - ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ

Ωστόσο η «εκκωφαντική» απουσία των δύο αγαπημένων προσώπων του Γιώργου Αγγελοπουλου οφείλεται σε πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του γεγονός που κράτησε μακρία και τον αδελφό του, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της στο νοσοκομείο.

Η στιγμή που ο Αγγελόπουλος ξέσπασε σε κλάματα στο γάμο του

Στη δεξίωση που ακολούθησε μετά το μυστήριο στο Anassa City Events, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε με δάκρυα στα μάτια για την απουσία της μητέρας του.

«Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου...», είπε συγκινημένος και συνέχισε «Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν αυτή», ωστόσο η φωνή του "έσπασε" με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Το λόγο λοιπόν πήρε η σύζυγός του λέγοντας «Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος».