Δήμητρα Βαμβακούση: Η πρώτη ανάρτηση της εγκυμονούσας μετά τον γάμο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Όταν είμαι μαζί σου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων σε μία υπέροχη τελετή, με πολλούς και λαμπερούς καλεσμένους να τους κοιτούν και να τους θαυμάζουν στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους, όπου αποκαλύφθηκε πως η πλέον σύζυγος του νικητή του Survivor 1 είναι έγκυος (δείτε εδώ ποιος το ομολόγησε πρώτος).

Μία ημέρα αργότερα, τη Δευτέρα 25/9 νωρίς το απόγευμα, η μέλλουσα μαμά προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά τον γάμο και το γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες με τον καλό της, όχι από την ημέρα του γάμου, αλλά από το πρόσφατο παρελθόν τους και του έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση.

Η πρώτη ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση μετά τον γάμο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Throw back από backstage…Όταν είμαι μαζί σου χάνω το χρόνο», σημείωσε.

Δείτε επίσης: «Μάνα μη με δεις» - Ανατριχίλα με το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Αγγελόπουλου κάτω από τη βροχή στη δεξίωση γάμου του (Βίντεο)

Τα ευτράπελα στη τελετή

Λίγες ώρες μετά τον γάμο, το ζευγάρι πήρε την λυπητερή στα χέρια του!

Η είδηση αυτή έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας 25/9 στην εκπομπή Mega Καλημέρα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να αποκαλύπτει: «Τα παιδιά είχαν φροντίσει, επειδή έχει μεγάλη ανηφοριά εκεί, και είχαν βανάκια. Κάποιοι είπαν ότι “θα πάμε πιο πάνω, θα προσεγγίσουμε την εκκλησία και θα παρκάρουμε όπου βρούμε”. Πάρκαραν, λοιπόν, περίπου στα 200 μέτρα από την είσοδο της εκκλησίας και η τροχαία, πολύ καλά, έκανε τη δουλειά της. Πέρασαν τα παλικάρια και μοίρασαν τις κλήσεις».

Δείτε επίσης: Γάμος Αγγελόπουλου - Βαμβακούση: Άστραψαν τα φλας με την απλή αλλά σικάτη εμφάνιση της Φαίης Σκορδά

Μπορεί οι περισσότεροι να δυσαρεστήθηκαν με το γεγονός αλλά το άφησαν πίσω τους σε δευτερόλεπτα γιατί η χαρά των δύο νιόπαντρων υπερίσχυσε!