Σεξουαλική παρενόχληση Βαγγέλη Κακουριώτη: Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξάνδράκη - «Αυτό το κίνημα το Metoo απευθύνεται μόνο σε γυναίκες;»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σεξουαλική παρενόχληση Βαγγέλη Κακουριώτη: Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξάνδράκη - «Αυτό το κίνημα το Metoo απευθύνεται μόνο σε γυναίκες;»

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο ο Βαγγέλης Κακουριώτης τραγουδά στη σκηνή την ώρα που μία γυναίκα από το πλήθος ανεβαίνει στην πίστα, τον αγκαλιάζει και προσπαθεί να τον φιλήσει, με τον καλλιτέχνη να δέχεται ουσιαστικά σεξουαλική παρενόχληση, καθώς της δείχνει πως βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση και προσπάθησε να την απομακρύνει ευγενικά.

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τη σεξουαλική παρενόχληση του Βαγγέλη Κακουριώτη

Παρόλα αυτά, κανείς δεν έχει μιλήσει για το γεγονός αυτό, κάτι που έκανε έξαλλη την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία το βράδυ της Δευτέρας 25/9 προχώρησε στη δημοσίευση μερικών stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως είναι απαράδεκτο να μην έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος, κάτι που θεωρεί πως οφείλεται στο γεγονός πως είναι άντρας εκείνος που δέχθηκε την παρενόχληση.

«Αυτό το κίνημα το Metoo απευθύνεται μόνο σε γυναίκες που δέχονται κακοποίηση από άντρες ή γενικά προστατεύει όλους τους ανθρώπους του κόσμου, άνδρες γυναίκες, ανεξαρτήτως φύλου; Γιατί δεν δέχονται σεξουαλική παρενόχληση μόνο οι γυναίκες, δέχονται και οι άντρες. Είναι το ισχυρό φύλο και είναι πιο δύσκολο, αλλά συμβαίνει. Το βίντεο αυτό είναι για να ξερνάς. Που αν στη θέση του τραγουδιστή ήταν τραγουδίστρια, όλα τα κανάλια σήμερα, όλα τα social media θα είχανε ξεχάσει τα πάντα και θα ήταν το νούμερο ένα trend και θα ουρλιάζανε πάλι», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Μου είχε πει να πλαγιάζω μαζί του για να πάρω εκπομπή» - Η Τζούλια Νόβα "έσπασε" τη σιωπή της για τον Τροχό της Τύχης και τις ανήθικες προτάσεις

Και πρόσθεσε: «Όπως σε εμάς τις γυναίκες δεν μας αρέσει να μας ακουμπάει κάποιος που δεν θέλουμε, έτσι και στους άντρες δεν τους αρέσει να τους ακουμπάνε κάποιες που δεν θέλουνε. Είναι απλό, δεν αλλάζει η κίνηση, είναι η ίδια. Είτε την κάνει άντρας προς γυναίκα, είτε γυναίκα προς άντρα. Αυτό έχω να πω».