«Just married» - Στα μαύρα με φρου φρου και βολάν η Κατερίνα Καινούργιου

Η λαμπερή της εμφάνιση στο γάμο αγαπημένης της φίλης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να μη παρευρέθηκε στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασε (δείτε εδώ ποια είναι η κολλητή της νύφης που δεν κάλεσε), όμως βρέθηκε ως καλεσμένη σε ένα άλλο μυστήριο, στον γάμο της φίλης της και Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου.

Εντυπωσίασε με το μαύρο σετ που επέλεξε να φορέσει, με το crop top με τα μακριά μανίκια και τη φούστα με τα βολάν, όλα με δαντέλα! Κράτησε τα χείλη της απαλά, με κραγιόν σε nude απόχρωση, τονίζοντας τα μάτια της, ενώ έκανε τα μαλλιά της μπούκλες.

Δείτε επίσης: Άβαφη με το κινητό στο χέρι, ξαφνιάστηκε όταν είδε την κάμερα - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου από το κέντρο της Αθήνας

Η εκρηκτική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου σε γάμο φίλης της

Δημοσίευσε, μάλιστα, πολλές φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας με χιούμορ: «Just married… (η Εύα με το λευκό φόρεμα …όχι εγώ). Μια υπέροχη βραδιά…να ζήσετε !!! Και στα δικά σας φίλοι μου».

Αυτή είναι η μητέρα της παρουσιάστριας

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 25/9 η μητέρα της Κατερίνας Καινούργιου και η κάμερα γύρισε να την δείξει, με αφορμή το σχολιασμό που είχαν σχετικά με τη τηλεοπτική επιστροφή του παιχνιδιού "Το μεγάλο παζάρι" με παρουσιαστή τον Ηλία Βρεττό.

Η παρουσιάστρια διηγήθηκε τι έκανε τα απογεύματα της όταν ήταν μικρή, παρακολουθώντας το τηλεπαιχνίδι όταν το παρουσίαζε τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έχει έρθει η μητέρα μου, δείξτε την δεν πειράζει. Θυμάσαι που έβλεπα Μεγάλο Παζάρι non stop όταν ήμουν μικρή και ακουγόταν η χορηγία και είχα το άγχος με το ζονγκ ποιος θα κερδίσει; Ντρέπεται! Μαμά μου δεν βάφτηκες, πάλι άβαφη ήρθες. Καμία σχέση με εμένα. Από τη μαμά μου πάμε στην μαμά του Κασσελάκη», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την ομοιότητα τους να είναι απίστευτη.