Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η μαύρη γαζέλα του «Survivor» παντρεύεται!

Όλες οι λεπτομέρειες για τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά...

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency/Παναγιώτης Κουφαλέξης
NDP Photo Agency/Παναγιώτης Κουφαλέξης

Μπορεί να έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, την περασμένη Κυριακή στο Λυκαβηττό, φορώντας μια κατάμαυρη τουαλέτα, αλλά και εκείνη οσονούπω όπως φαίνεται είναι έτοιμη να βάλει νυφικό και να χορέψει τον χορό του Ησαΐα με τον αγαπημένο της... Ο λόγος για την μαύρη γαζέλα του «Survivor» Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που βρήκε τον... δάσκαλό της, ή για να ακριβολογούμε τον γιατρό της καρδιάς της και σύντομα αναμένουμε ανακοινώσεις και προσκλητήρια από το ζευγάρι, αφού η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει...

Έρωτας κεραυνοβόλος και γάμος... αστραπή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, το ζευγάρι είναι μαζί μόλις εδώ και πέντε μήνες, εκείνος ακούει στο όνομα Νεκτάριος και είναι παθολόγος σε δημόσιο κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας. Γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας, και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, έδεσαν από την πρώτη στιγμή και έκτοτε δεν χώρισαν ποτέ, ενώ λίγο καιρό πριν η μέλλουσα νύφη γνώρισε και το συγγενικό περιβάλλον του. Στο μεταξύ στην μετά «Survivor» εποχή, η παίκτρια που έγινε πολύ γνωστή και αγαπητή για τις αποκαλυπτικές δηλώσεις της μέσα και έξω από το reality επιβίωσης – βλέπε ερωτική συνεύρεση στο «Survivor» λέγοντας: «H ερωτική συνεύρεση δεν είναι έγκλημα, είναι απόλαυση», αλλά και για κάποιες κόντρες με συμπαίκτες της, όσον αφορά την δική της προσωπική ζωή, τηρεί σιγήν ιχθύος και δεν αποκαλύπτει το ελάχιστο.

Ενθουσιασμένη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τις γαμήλιες προετοιμασίες

Και ενώ λίγο καιρό πριν δήλωνε μόνη και απολάμβανε την ελευθερία της, τώρα λέγεται ότι οι γαμήλιες προετοιμασίες και η οργάνωση για το δικό της wedding party την έχει κυριολεκτικά ενθουσιάσει. Στο μεταξύ κύριο μέλημά της και βασική προτεραιότητα, είναι η επαγγελματική της δραστηριότητα με το νέο salon beaute που διατηρεί στην περιοχή της Γλυφάδας, ενώ έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα το επάγγελμα τής δημοσιογράφου, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι μας συστήθηκε μέσα από τα juicy ρεπορτάζ με επώνυμους που έκανε στην Μύκονο.