Αντιγόνη Κουλουκάκου στο YOU: «Η Ιουλία θα περάσει Γολγοθά»

Αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια στη «Γη της Ελιάς»

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Συνέντευξη στο περιοδικό YOU και στην Τζώρτζια Συρίχα παραχώρησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, μιλώντας μεταξύ άλλων για την εξέλιξη του ρόλου της «Ιουλίας» στη «Γη της Ελιάς», καθώς και για spoilers που θα συζητηθούν μέσα στους επόμενους μήνες. Η επιτυχημένη σειρά του MEGA επέστρεψε την περασμένη Κυριακή, με τον Γ' κύκλο των επεισοδίων της να κερδίζει τις εντυπώσεις ανάμεσα σε πολύ σκληρό ανταγωνισμό, με τις ιστορίες των χαρακτήρων να μπαίνουν ξανά σε μία ροή. Ας δούμε ωστόσο τι δήλωσε η ίδια η Αντιγόνη Κουλουκάκου για την ηρωίδα που υποδύεται τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι αποκαλύψεις της Αντιγόνης για την «Ιουλία»

Σου αρέσει ο δραματικός ρόλος που παίζεις;

Ναι, μου αρέσουν οι δραματικοί ρόλοι και νομίζω ότι μου πάνε. Το έχω πει από την πρώτη σεζόν, ότι η Ιουλία είναι ένα τραγικό πρόσωπο που για εμένα δεν πρέπει να έχει καλό τέλος. Γιατί ενώ ξέρει ότι ο Στάθης έχει κόμπλεξ κατωτερότητας με εκείνη, λόγω χρημάτων, θα το πω απλά όπως θα το έλεγε η γιαγιά μου: «Άστον βρε παιδάκι μου να πάει απο εκεί που 'ρθε»... Αλλά η Ιουλία τον υπομένει και τραβάει Σταυρό. Δεν είναι ευτυχισμένη κατά βάθος, έχει θλίψη στο πρόσωπό της για αυτό και προτιμάει να μην βάφεται, έχει μεν μια ωραία εξωτερική εμφάνιση, ντύνεται με ωραία ρούχα, λόγω της οικονομικής της επιφάνειας, αλλά όλα είναι περιτύλιγμα. Ελπίζω τώρα λίγο να ξεφύγει από το πεπρωμένο της και να χαρεί με το παιδί.

Αντιγόνη Κουλουκάκου περιοδικό You
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Θα περάσει καλά η Ιουλία με την κόρη της;

Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα, θα πω μόνο ότι τα πράγματα δεν θα πάνε καλά όπως θα ήθελε και δεν θα περάσει καλά, γιατί έχει κάνει και άλλα λάθη που θα αποκαλυφτούν. Η σχέση με την κόρη της θα περάσει διάφορα γιατί η Αριάδνη έχει ζήσει και μεγαλώσει 26 χρόνια με μια νοοτροπία που της πέρασαν οι θετοί της γονείς, ότι η μάνα της δεν την ήθελε. Θα περάσει Γολγοθά η Ιουλία.