Η Μάγισσα: Το twitter βρήκε την φόνισσα του μωρού; - «Σίγουρα κάτι έχει κάνει...»

Καθηλωμένο παρακολουθεί το κοινό

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: Το twitter βρήκε την φόνισσα του μωρού; - «Σίγουρα κάτι έχει κάνει...»

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις και στο δεύτερο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς Η Μάγισσα που προβάλλεται στον Ant1, με πρωταγωνίστρια την Έλλη Τρίγγου, και έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 25/6 (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε)

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια η Μάγισσα έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές που περιμένουν κάθε βράδυ με αγωνία τις νέες εξελίξεις.

Χαμός στα σχόλια στο twitter με την αντίδραση της Μεταξίας

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 26/9 οι δυο πατριές συγκλονίζονται μετά τον χαμό του βρέφους και η Θεοφανώ κρατείται φυλακισμένη καθώς είναι η πρώτη ύποπτη. Η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη ευθύνεται για το κακό που τους βρήκε, αλλά ο Μάρκος τάσσεται υπέρ της Θεοφανώς.

Φυσικά οι χρήστες του twitter πήραν θέση για ακόμη μία φορά και όπως φαίνεται δεν άφησαν ασχολιάστη την αντίδραση της Μεταξίας, της μάνας του μωρού και την θεώρησαν ύποπτη αφού στην κηδεία του παιδιού της δεν πένθησε λεπτό.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Σήμερα 27/9 θα παρακολουθήσουμε το τρίτο επεισόδιο, το οποίο είναι συγκλονιστικό, με το κοινό να παρακολουθεί καθηλωμένο.

Επεισόδιο 3

Μία βδομάδα μετά, ο πόλεμος ανάμεσα σε Λασκαραίους και Μπραϊτάνους φτάνει στο τέλος του και κάποιοι μετρούν τις πληγές τους. Ο Σπήλιος βλέπει τις φιλοδοξίες του να γκρεμίζονται και η σχέση του με τον Μιχαήλ κινδυνεύει με ρήξη. «Ανάθεμα τη στιγμή που έμπλεξα μαζί τους», λέει στη Γερακίνα και εκείνη τον προτρέπει: «Ωραία, ξέμπλεξε τότε».

Τα πράγματα για τη Θεοφανώ παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, καθώς ο Μάρκος δίνει εντολή να την ελευθερώσουν, κάτι που δυσαρεστεί τη Μεταξία, η οποία πιστεύει ακράδαντα στην ενοχή της: «Αυτή σκότωσε το παιδί μου», λέει σε όλους. Την ίδια ώρα, ο Θράσος κι ο Μόφορης βρίσκονται στα ίχνη του Αντρέι, που η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Η Θεοφανώ εξομολογείται στον Φρίξο για τα οράματα που βλέπει και του ζητά βοήθεια: «Δεν το αντέχω άλλο! Είναι βάσανο», του λέει, ενώ το παρελθόν της Θεοφανώς συνεχίζει να στοιχειώνει τη μοναχή Αγάθη.