«Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της Βαμβακούση, ήταν φάουλ» - Έντονη η αντίδραση της Μαρίας Φραγκάκη για τις δηλώσεις δημοσιογράφου

«Το αποκάλυψε χωρίς ερώτηση»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της Βαμβακούση, ήταν φάουλ» - Έντονη η αντίδραση της Μαρίας Φραγκάκη για τις δηλώσεις δημοσιογράφου

Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Δήμητρας Βαμβακούση (δείτε φωτογραφίες της νύφης με φουσκωμένη κοιλίτσα) στην οποία προχώρησε ο Πέτρος Νάζος, σχολίασε η Μαρία Φραγκάκη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star στο Star Channel.

Μέχρι την ημέρα του γάμου 24/9 στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττο, η εγκυμοσύνη της νύφης δεν είχε επιβεβαιωθεί, μέχρι τη στιγμή που έφτασε στην εκκλησία, με το ολόλευκο νυφικό της και τότε ήταν πλέον ολοφάνερο.

Πως σχολίασε η Μαρία Φραγκάκη τη δήλωση του Πέτρου Νάζου

Η δημοσιογράφος εξέφρασε την άποψη της σχετικά με τη δήλωση του Πέτρου Νάζου ο οποίος αποκάλυψε την εγκυμοσύνη στις κάμερες την ημέρα του γάμου του ζευγαριού, χωρίς μάλιστα να ερωτηθεί.

«Απ’ ό,τι κατάλαβα η ερώτηση δεν έγινε έτσι, τύπου είσαι έγκυος. Ήταν ότι υπάρχει μία μαρτυρία από κάποιον καλεσμένο, γιατί, μην κοροϊδευόμαστε, ο Πέτρος Νάζος το αποκάλυψε, μόνος του και χωρίς ερώτηση. Το να αποκαλύπτεις ένα τόσο προσωπικό θέμα μπροστά στις κάμερες εγώ το βρίσκω φάουλ».

Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Είναι λάθος σε έναν γάμο που ξέρεις ότι η μητέρα του άλλου είναι στα τελευταία της να ρωτάς για εγκυμοσύνες, ειδικά εκείνη τη στιγμή που πλανάται κάτι που δεν είναι ευχάριστο. Και από τακτ ακόμη το να ρωτάς επειδή κάποιος καλεσμένος το έχει πει, ασ’ το καλύτερα».

Το πρόσωπο που αποκάλυψε αποκλειστικά στο YOU την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση

Την ημέρα του γάμου, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία ήταν καλεσμένη, παραχώρησε δηλώσεις και ευχές για τους νεόνυμφους στην κάμερα του Youweekly.gr, προδίδοντας - ανακοινώνοντας έτσι την εγκυμοσύνη!

«Να ζήσουν τα παιδιά, να είναι ευτυχισμένοι, καλούς απογόνους και με το καλό και το μωράκι, που περιμένει και η Δήμητρα», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Video Credits: Ιωάννα Βουτσή