Ο αδερφός του Βασίλη Καρρά "σπάει" τη σιωπή του: «Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία» - Εξελίξεις με την υγεία του

Σε τι κατάσταση βρίσκεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Βασίλης Καρρά εδώ και μεγάλο διάστημα δίνει μια μεγάλη μάχη με την υγεία του. Έχοντας πάρει την απόφαση να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία κάνοντας θεραπείας και παίρνοντας φαρμακευτικές αγωγές.

Πολύ σπάνιες είναι οι δημόσιες εμφανίσεις του με την πιο πρόσφατη να γίνεται στις αρχές του καλοκαιριού στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Νίκος Κουρκούλης.

Στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 λοιπόν, ο αδερφός μου μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση της υγείας του, αποκαλύπτοντας πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, ενώ και ο ίδιος είναι γενναίος και ανεβασμένος, γνωρίζοντας τι μέλλει γενέσθαι.

Οι εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Καρρά

«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει... Αναρρώνει όσο πάει... Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν, κάναμε καλαμπούρι πάνω. Μέρα παρά μέσα, κάθε μέρα πάνω είμαι. Στον αδερφό μου δίπλα. Συζητάμε, κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό, στα κτήματα του που έχει στην Καβάλα», ανέφερε αρχικά ο Δαμιανός Κεσογλίδης.

«Όλον αυτό τον αγώνα, αυτή την μάχη την δίνη με μεγάλη αξιοπρέπεια. Πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο. Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάνω. Άνθρωπος είναι... το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος», είπε σε άλλο σημείο.

Η ανάρτηση συνεργάτη του Βασίλη Καρρά για την υγεία του

Καλός του φίλος και συνεργάτης έκανε μια ανάρτηση στα social media σχετικά με την υγεία του.

«Αγνωριστος ο Βασιλης Καρρας που δινει εναν μεγαλο αγωνα για να αντιμετωπισει το προβλημα της υγειας του. Οι φημες οτι θα επιστρεψει συντομα στις πιστες δεν ισχυουν, και πανω απ´ολα ο εξαιρετικος λαικος τραγουδιστης, ο αγαπητος σε ολους και αγαπημενος μου φιλος Βασιλης, ειναι υποχρεωμενος να δινει καθημερινα την μαχη για την υγεια του...», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Καραντζας.