Μαράζωσε η Σκιάθος με το θάνατο της μητέρας του Αγγελόπουλου - Το σπίτι που μεγάλωσε ο Ντάνος 

Οι συγκινητικές δηλώσεις των κατοίκων του νησιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση είναι αυτή, που έγινε γνωστή για τη ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου, καθώς μία ημέρα από το γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση έγινε γνωστό, πως έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του κηδεία.

Ο λόγος για την κυρία Ουρανία, η οποία έδινε μάχη με το άγνωστο πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπιζε κάτι, που την είχε κρατήσει μακριά από το σπίτι της στην Σκιάθο, όπως τονίζουν οι γείτονές της στην κάμερα του Super Kατερίνα.

Το πατρικό του Γιώργου Αγγελόπουλου και οι δηλώσεις για τη μητέρα του

Μέσα από το πλάνα βλέπουμε τη γειτονιά του Ντάνου, το σπίτι, που μεγάλωσε και διατηρούσε η μαμά του. Οι δηλώσεις των κατοίκων του νησιού κάνουν εμφανές, το πόσο αγαπητή και άξια μητέρα ήταν η κυρία Ουρανία (δείτε εδώ πότε θα γίνει η κηδεία).

Το αντίο της Δήμητρας Βαμβακούση στη μητέρα του Αγγελόπουλου

Η σύζυγός του Γιώργου Αγγελόπουλου είπε το δικό της αντίο στην πεθερά της μέσα από το δικό της προφίλ, την Τρίτη 26/9.

«Ντανομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού, άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας στην πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: Δεν θα του περάσει, κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει. Με δίδαξες πολλά, αλλά κυρίως έχω την ευχή σου, διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς», έγραψε.

Δείτε επίσης: Οι στερήσεις, η απώλεια του συζύγου της και το μίνι μάρκετ στη Σκιάθο - Ποια είναι η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ουρανία

Δήμητρα Βαμβακούση για μητέρα Αγγελόπουλου