Μετά από μία γέννα και το καλοκαίρι που μεσολάβησε - Τα κιλά που ζυγίζει η Μαρία Ηλιάκη

Το πρόγραμμα που έβαλε σε έναρξη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Η Μαρία Ηλιάκη διατηρεί καθημερινή και πολύ ειλικρινή επαφή με τους ακόλουθους της στα social media μέσα από τα οποία η ίδια κοινοποιεί κομμάτια από τη ζωή της με την οικογένειά της, το παιδί και την εργασία της,.

Τα Q&A στο instagram είναι κάτι, που της αρέσει και συχνά επιλέγει να κάνει με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως και έκανε την Τετάρτη 27/9 απαντώντας σε πολλά και διαφορετικά ερωτήματα με ένα εξ αυτών να έχει να κάνει με το σώμα της.

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Ηλιακή έκανε γνωστά τα κιλά, που ζυγίζει αυτή την περίοδο μετά το καλοκαίρι, το επιθυμητό για εκείνη βάρος, αλλά και τη γυμναστική, που πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε ξανά (δείτε την εδώ να ποζάρει με μαγιό).

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη για το βάρος της

«Αυτή τη στιγμή είμαι 61 κιλά. Τα κανονικά μου κιλά είναι τα 59. Είμαι συν δυο κιλά. Έχω φτάσει και 57 αλλά δεν είναι υγιές. Τα κανονικά μου κιλά είναι τα 59. Γυμνάζομαι. Είχα τρεις μήνες να γυμναστώ. Ξεκίνησα όμως πάλι τη Δευτέρα. Μπήκα σε πρόγραμμα. Ξεκίνησα το περπάτημά μου, τις δυναμικές μου ασκήσεις κτλ» είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Έτσι έπεσε από τα 73 κιλά στα 61

Η Μαρία Ηλιάκη δεν ξεχνά φυσικά να φροντίζει αρκετά τον εαυτό της και την σιλουέτα της, με την ίδια να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, τα οποία συγκεκριμένα ήταν 12.

Η Μαρία Ηλιάκη είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά πως μόλις 20 μέρες μετά τον τοκετό, έχασε 12 κιλά, έχοντας φτάσει από τα 73 που μπήκε στο μαιευτήριο, τα 61 κιλά. Η ίδια δεν έκανε κάποια συγκεκριμένα δίαιτα, ωστόσο η διατροφή που ακολουθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια πιστεύει ότι είναι αυτή που έχει βοηθήσει τον μεταβολισμό της και έχασε τόσο σύντομα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Μάλιστα, ανέφερε πως, όταν αγαπάς το σώμα σου, εκείνο το θυμάται.

Εκτός από η διατροφή όμως, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. έκανε pilates, κάτι που επίσης την βοήθησε πολύ. Τέλος, έχει αναφέρει πως δεν υπάρχει κάποιο μαγικό φίλτρο ή κόλπο αλλά ότι στην ουσία έχει σταματήσει να καταναλώνει ζάχαρη και γλυκά.