Διώροφο και πολύ cozy με μοντέρνα διακόσμηση - Φωτογραφίες από το σπίτι του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά

Ειδικά στο σαλόνι θα λάτρευες να κάτσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μετρούν 20 χρόνια κοινής πορείας και 13 χρόνια έγγαμου βίου. Το 2004 μάλιστα, απέκτησαν και το γιο τους Χάρη, ο οποίος είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία τους.

Μπορεί και οι δυο να ήταν παντρεμένοι πριν γνωριστούν και ενώσουν τις ζωές τους. Εκείνη με γνωστό επιχειρηματία (δείτε φωτογραφίες από το γάμο τους) και εκείνος με γνωστή ηθοποιό με την οποία συνεργαζόντουσαν (δείτε την εδώ), ωστόσο η μοίρα τους ήθελε μαζί και λίγο μετά τα διαζύγια τους αποφάσισαν να πορευτούν ο ένας δίπλα στον άλλον.

Μπορεί κατά καιρούς να είχε ακουστεί πως περνάνε κρίση και πως είναι στα πρόθυρα χωρισμού, ωστόσο, έχουν διαψεύσει τις φήμες αυτές με διάφορα αναρτήσεις εκδηλώνοντας τον έρωτα που έχουν ο ένας για τον άλλο. Βέβαια, σε παλαιότερη συνέντευξη τους, είχαν πει πως αν δεν είχαν το γιο τους, μπορεί και να είχαν χωρίσει.

Το σπίτι που μένουν στην Αθήνα Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά μένουν σε ένα πολύ μοντέρνο και μεγάλο σπίτι. Μάλιστα μας έχουν δώσει μια γεύση με το πώς είναι στο εσωτερικό του, μέσα από φωτογραφίες που μοιράζονται και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Το σαλόνι τους είναι πολύ cozy με "ζεστά" γήινα χρώματα στα έπιπλα και στους τοίχους. Οι βεράντες δίνουν φως στον χώρο, κάνοντας τον ακόμη πιο εντυπωσιακό. Τα διακοσμητικά από την άλλη τον κάνουν πιο μοντέρνο.

Η κουζίνα που είναι το αγαπημένο σημείο της Έλενα Τσαβαλιά, μαγειρεύοντας για τους άντρες της ζωής της, είναι κλασική και ευρύχωρη.

Τα διάφορα φυτά μάλιστα έχουν τιμητική τους στο σπίτι!