«Έφυγε ένας αγαπημένος συνάδελφος» - Θλίψη με την ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

O Σπύρος Μπιμπίλας έχει μεγάλη αγάπη για το χώρο της ηθοποιίας και της υποκριτικής, που εδώ και χρόνια υπηρετεί με το ρόλο του ως Πρόεδρος του ΣΕΗ να τον βάζει σε μία εγρήγορση σχετικά με την επικαιρότητα στο χώρο του.

Έτσι λοιπόν πολύ συχνά βλέπουμε το Σπύρο Μπιμπίλα να κάνει αναρτήσεις στα social media γνωστοποιώντας την απώλεια κάποιου ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή με τον ίδιο να γράφει κάποιο προσωπικό, αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Την Πέμπτη (28/9) έγινε γνωστό, πως έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Μποτίνης, με τον Μπιμπιλά να μην αναφέρει τους λόγους θανάτου και αν ο εκλιπών αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Εφυγε ενας αγαπημένος συνάδελφος ο Πάνος Μποτίνης , συνεπής και αθόρυβος ηθοποιός με χρυσή καρδιά, με παμπολλες εμφανίσεις στο θεατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογραφο... Επαιξε πριν 40 χρονια τον πατερα μου στο θρυλικό θεατρικό έργο ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,του Γιωργου Χαραλαμπίδη κι απο τοτε όποτε συναντιόμαστε με αποκαλούσε γυιό του!!! Καλό ταξιδι κι αντίο αγαπημένε μπαμπά Πανο....», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.