"Μαμά της χρονιάς" η Σοφία Καρβέλα - Υπέκυψε και έφτιαξε λογαριασμό Youtube στους γιους της

Το στόρυ που ανέβασε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Νέες διαδικτυακές "πόρτες" φαίνεται πως ανοίγονται για τους δύο γιους της Σοφίας Καρβέλα,τον 10χρονο Νίκο και τον 7χρονο Νέστωρ, καθως η ηθοποιός "υπέκυψε" και τους έφτιαξε κανάλι στο YouTube.

Όπως ανέφερε στα stories της και στους διαδικτυακούς της φίλους, αν κάνουν subscribe στο κανάλι που δημιούργησαν και η ίδια αλλά και τα παιδιά της θα χαρούν πολύ, ενώ εκείνη θα γίνει η «μαμά της χρονιάς» στα μάτια τους, ιδιαίτερα αν καταφέρουν να συγκεντρώσουν 100 subscribers.

Το στόρυ που το ανακοίνωσε η Σοφία Καρβέλα

TO SORY ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΡΒΕΛΑ

Το πρώτο βίντεο στο Youtube

Αν και νέοι στον ιντερνετικό κόσμο και με ένα βίντεο μόλις 32 δευτερολέπτων οι μικροί κατάφεραν να συγκεντρώσουν πανω από 400 subscribers και 3.7K views! Ο Νίκος υποσχέθηκε στο κοινό ότι το περιεχόμενο που θα δημοσιεύουν θα είναι «εξαιρετικό».

Δείτε εδώ το πρώτο βίντεο:

H ίδια μοιράζεται αρκετές στιγμές με την οικογένεια της στα social media, δείχνοντας στους followers, την καθημερινότητα της.

Η μάχη της Σοφίας Καρβέλα με τον αλκοολισμό

Εκτός από το lifestyle της, η Σοφία Καρβέλα, ορισμένες φορές μοιράζεται και πιο προσωπικά της θέματα, όπως την μάχη που έδωσε με τον αλκοολισμό.

«Πριν από 15 χρόνια σαν σήμερα, πήγαινα σε ένα μέρος για να με βοηθήσουν να νικήσω τον εθισμό μου στο αλκοόλ. Ήμουν διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβόμουν. Σήμερα, εξακολουθώ να είμαι διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβισμένη, αλλά δεν πίνω. Ό,τι ήθελα τελικά το πήρα, γιατί έμεινα νηφάλια και δούλεψα για να διατηρήσω αυτή τη νηφαλιότητά μου. Κάποιες μέρες, νιώθω πιο σκοτεινή από άλλες και κάποιες νιώθω σαν αγνή λιακάδα. Αυτή είναι η ζωή – όπως λέμε- και όσο περνούν τα χρόνια, αρχίζω να το αποδέχομαι αυτό.

Λέω και κάνω πράγματα για τα οποία μετανιώνω και μετά πράγματα για τα οποία είμαι πολύ περήφανη. Ό,τι κι αν συμβαίνει, δεν πίνω. Είμαι μία αλκοολική σε ανάρρωση και η μόνη θεραπεία για τον αλκοολισμό για όσους αναρωτιούνται, δεν είναι το ποτό. Το νιώθω. Μια κατάρα και μια ευλογία είναι για την οποία είμαι διατεθειμένη να πολεμήσω. Αν δυσκολεύεστε, αναρωτιέστε… πηγαίνετε σε μια συνάντηση. Μοιραστείτε το. Όλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι», σημείωσε και παρέπεμψε το κοινό της με link στη σελίδα των Ανώνυμων Αλκοολικών.

Σοφία Καρβέλα αλκοολισμός