Η τελευταία επιθυμία της οικογένειας του Γιώργου Αγγελόπουλου - Η ανακοίνωση πριν την κηδεία της μητέρας του

«Εις μνήμη της κυρίας Ουρανίας»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή (29/9) αναμένεται να γίνει η κηδεία της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Σκιάθο, καθώς εκεί ζούσε και μεγάλωσε τα παιδιά της η κυρία Ουρανία (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Η ενημέρωση για το θάνατο της γυναίκας έγινε γνωστή από τον ίδιο τον Ντάνο μέσω instagram, καθώς έχει επιλέξει ό,τι έχει να κάνει με το λυπηρό αυτό γεγονός να το ανακοινώνει με τον τρόπο αυτόν.

Η επιθυμία της οικογένειας του Γιώργου Αγγελόπουλου για την κηδεία της μητέρας του

Αντίστοιχα λοιπόν, την Πέμπτη (28/9) ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε repost ένα story, το οποίο ανέφερε, πως όποιος επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της μητέρας του, θα ήταν προτιμότερο να καταβάλλει το χρηματικό ποσό στο ''Φύλακα Άγγελο''.

Αγγελόπουλος κηδεία μητέρα

H ένταση της Σκορδά λίγο πριν την κηδεία

Η απόφαση του μάλιστα να δημοσιοποιήσει την κηδεία, από κάποιους σχολιάστηκε με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει θέση επ' αυτού την Πέμπτη (28/9) στο Fay's Time.

«Δεν πιστεύω να πάνε κάμερες. Θεωρείτε ότι τους το επέτρεψε, παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση. Να πούνε, να δούνε τι; Να δούνε, πώς θα γίνει η κηδεία; Εγώ έχω ζήσει δυστυχώς στα 20 χρόνια ανθρώπους, που συνεργαζόμουν να χάνουν δικούς τους ανθρώπους. Έτσι είναι η ζωή. Θα πήγαινε ποτέ κάμερα να καλύψει ένα τέτοιο γεγονός; Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό που μου λες, εντάξει εγώ δεν το δέχομαι... Εγώ πιστεύω, ότι ο Γιώργος δε θα επιτρέψει, θα βρει τρόπο», είπε η Φαίη Σκορδά.