Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης

Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια μέσα από την απόκτηση της κόρης τους, Κατερίνα, η οποία μάλιστα πριν από λίγους μήνες βαφτίστηκε.

Το ζευγάρι να θυμίσουμε εδώ, πως έχει περάσει από αρκετά μεταβατικά στάδια, αφού αρχικά ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Ζυρίχης, πρόσφατα μετακόμισαν όλοι μαζί στην Ελλάδα και μάλιστα σε νέο σπίτι στα Βόρεια Προάστια.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη για το γάμο της με το Στέλιο Μανουσάκη

Όλες οι παραπάνω εξελίξεις έχουν πάει ένα βήμα πίσω το γάμο του ζευγαριού, καθώς έχουν κάνει μόνο σύμφωνο συμβίωσης. Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Ηλιάκη στο instagram όμως ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα, πως δηλαδή σύντομα έρχεται και ο θρησκευτικός γάμος.

Ηλιάκη - Γάμος

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην Ζυρίχη

Η ίδια μάλιστα σε μία παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show είχε δηλώσει ότι: «Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια από κοινές διακοπές στην Κρήτη. Με θεωρούσε πολύ απρόσιτη, ότι τον σνομπάρω. Και τον σνόμπαρα η αλήθεια είναι γιατί ήταν από τους ωραίους των Χανίων και είναι ακόμα. Όταν πέρασαν τα χρόνια και έγινα και εγώ πιο ήρεμη και κατασταλαγμένη, έτυχε να μου στείλει ένα μήνυμα και να του απαντήσω. Η σχέση ξεκίνησε αμέσως», αποκάλυψε.

«Η πρόταση γάμου έγινε τον Δεκαπενταύγουστο που ήμασταν οι δυο μας, καλοκαίρι, στη Ζυρίχη. Περπατούσαμε στον δρόμο, βλέπει ένα κοσμηματοπωλείο, μπαίνουμε μέσα και πήρε το δακτυλίδι. Ο κοσμηματοπώλης ήταν γλυκούλης και μόλις κατάλαβε ότι ο Στέλιος θα κάνει πρόταση άνοιξε σαμπάνιες» συνέχισε.

«Η Ελβετία είναι μια χώρα πολύ συγκεκριμένη, πλούσια, τακτοποιημένα όλα. Δεν ήμασταν χαρούμενοι στην ψυχή μας, δεν περνούσαμε καλά. Είχα γνωριστεί με όλη την ελληνική κοινότητα, στην Ελβετία, δεν υπήρχε Έλληνας που να μην τον ξέρω. Αποφασίσαμε από κοινού να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα» εξομολογήθηκε.