«Να πω ένα συγγνώμη τώρα...» - Η δημόσια απολογία του Γιώργου Λιάνη για τις δηλώσεις σχετικά με τη Βουγιουκλάκη που εξόργισαν τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Μερικούς μήνες μετά το συμβάν που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Να πω ένα συγγνώμη τώρα...» - Η δημόσια απολογία του Γιώργου Λιάνη για τις δηλώσεις σχετικά με τη Βουγιουκλάκη που εξόργισαν τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Πριν από μερικούς μήνες, ο Γιώργος Λιάνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας ένα σκηνικό μεταξύ τους το οποίο μόλις βγήκε στον αέρα, έκανε τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να αισθανθεί άβολα, σε σημείο που θέλησε να κινηθεί νομικά εναντίον του (δείτε εδώ αναλυτικά τι ειπώθηκε).

Την Πέμπτη 28/9, ο ίδιος βρέθηκε ως καλεσμένος στον καναπέ της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και θέλησε να απολογηθεί, λοιπόν, για όσα ανέφερε για την σπουδαία ηθοποιό, εξηγώντας πως ο δεσμός τους δεν έχει να κάνει μόνο με το συγκεκριμένο περιστατικό, τονίζοντας πως είναι πολλά παραπάνω.

Δείτε επίσης: «Θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια! Δεν κάνω πίσω για κανένα» - Κόλαφος ο Παπαμιχαήλ για τον Λιάνη μετά τις δηλώσεις για την Βουγιουκλάκη

Η δημόσια απολογία του Γιώργου Λιάνη για το σκηνικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που ενόχλησε τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

«Να πω ένα συγγνώμη τώρα, από την αγαπημένη σας εκπομπή, ξανά, για ένα αυτονόητο πράγμα. Ότι αυτό που έκανα ήταν γραμμένο 15 χρόνια πριν. Για όνομα του Θεού. Είναι κάτι πολύ περισσότερο η σχέση μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη απ’ αυτό. Απλώς περιέγραφα πόση εντύπωση μου έκανε, σαν ένας νεαρός δημοσιογράφος, να πάω να πάρω μια συνέντευξη από τη μεγαλύτερη σταρ και να με ρωτάει αν μου αρέσει περισσότερο η Αιμιλία Υψηλάντη ή αυτή.

Και μου έδωσε αυτή την καταπληκτική, σκαμπρόζικη απάντηση. Κατ’ αρχήν ήταν γραμμένο και απάντησα σε ερώτηση που μου έκανε ο Κύπριος δημοσιογράφος, ο οποίος παρουσιάζει και τον αδύναμο κρίκο. "Είναι αλήθεια αυτό;" με ρώτησε. Δεν θα το έλεγα ποτέ ξανά μόνος μου.

Αφού το έχω γράψει, γιατί να το ξαναπώ; Στο βιβλίο μέσα είναι γραμμένο, παιδιά. Δείτε το. Το βιβλίο είναι γραμμένο πολύ πριν από τη συνέντευξη. Είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο, προγενέστερο από αυτά που έγιναν και πήραν απ’ όλα αυτό», είπε χαρακτηριστικά.