Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της εγκυμονούσα Ελληνίδα δημοσιογράφος - Οι φωτογραφίες με το «νυφικό» και την ανθοδέσμη στο χέρι

Λίγο πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της εγκυμονούσα Ελληνίδα δημοσιογράφος - Οι φωτογραφίες με το «νυφικό» και την ανθοδέσμη στο χέρι

Τις ημέρες αυτές τελέστηκαν πολλοί και σημαντικοί γάμοι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, για παράδειγμα, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εγκυμονούσα σύντροφό του, με ένα ξέφρενο γλέντι να ακολουθεί στη συνέχεια (δείτε εδώ το βίντεο με τη νύφη να χορεύει ζεϊμπέκικο).

Την Τετάρτη 27/8, ωστόσο, πραγματοποιήθηκε άλλος ένας γάμος, πολύ γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου, η οποία, μάλιστα, περιμένει το πρώτο της παιδί. Η ίδια γνώρισε τον καλό της μέσω κοινού φίλου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αμέσως οι δύο τους έγιναν αχώριστοι. Τρία χρόνια μετά, λοιπόν, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς.

Ποια εγκυμονούσα δημοσιογράφος παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της

Ο λόγος για την οικοδέσποινα της αθλητικής εκπομπής «Σούπερ Μπάλα live» στο κανάλι του MEGA, Σοφία Αλατζά, η οποία διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, και τον αγαπημένο της Μάνο Χατζάκη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών, παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη, ενώ μετά τη γέννηση του μωρού τους σκοπεύουν να προχωρήσουν και σε θρησκευτικό γάμο (δείτε εδώ πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της).

Η δημοσιογράφος έλαμπε στο στενό λευκό της φόρεμα, με τον έναν ώμο και τις σούρες, κρατώντας μία λευκή ανθοδέσμη στα χέρια της, ενώ ο γαμπρός δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει μέσα στο σκούρο μπλε κοστούμι του.

Σοφία Αλατζά σύζυγος

Σοφία Αλατζά γάμος

Ποιος είναι ο Μάνος Χατζάκης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, ο αγαπημένος της, Μάνος Χατζάκης δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου. Το περσινό καλοκαίρι, το ζευγάρι επισκέφθηκε την Σαντορίνη, με τη Σοφία Αλατζά να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες τους.

Ωστόσο, πολύ συχνά επισκέπτονται και το Ηράκλειο της Κρήτης, εκεί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Μάνος Χατζάκης.

Ο γοητευτικός σύντροφος της Σοφίας Αλατζά φωτογραφίες

Ο γοητευτικός σύντροφος της Σοφίας Αλατζά