«Όλοι μας το έχουμε κάνει σαν παιδιά...» - Η Νένα Χρονοπούλου σχολιάζει την ακροβατική είσοδο Κασσελάκη στο σχολείο ΑΜΕΑ

«Δεν θα σταθώ στον τρόπο που μπήκε»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, και την ακροβατική του είσοδο, σχολίασε η Νένα Χρονοπούλου, που είναι μητέρα ενός παιδιού ΑΜΕΑ, στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alphatv με την Κατερίνα Καινούριου.

Το περιστατικό ανέβασε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στα social media και έγινε αμέσως viral και σχολιάστηκε τόσο στα social media όσο και σε εκπομπές.

Πως σχολίασε η Νένα Χρονοπούλου στην είσοδο Κασσελάκη στο σχολείο ΑΜΕΑ

«Εγώ χαίρομαι πολύ που δύο νέοι άνθρωποι, ο Στέφανος Κασσελάκης και η Δόμνα Μιχαηλίδου, μαζί σε περίοδο που δεν είναι προεκλογική, πέρασαν το κατώφλι ενός ειδικού σχολείου. Είναι πολύ ελπιδοφόρο αυτό. Δεν θα σταθώ στον τρόπο που μπήκε, όλοι μας το έχουμε κάνει σαν παιδιά. Κι εγώ όταν πήγα στο σχολείο του γιου μου ήθελα να παίξω κουτσό, δεν είναι το θέμα μας εκεί. Ο κύριος Κασσελάκης και η κυρία Μιχαηλίδου μπήκαν σε ένα σχολείο που ελάχιστοι πολιτικοί έχουν επισκεφθεί και που έχει σοβαρά θέματα». ανέφερε.

Δείτε επίσης: «Θα πάω στρατό» - Η αποκάλυψη του Στέφανου Κασσελάκη λίγο μετά την εκλογή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Γιατί δεν εμφανίζεται η Μιχαηλίδου στο βίντεο του Κασσελάκη;

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η υφυπουργός Παιδείας δεν εμφανίζεται πουθενά, παρά το γεγονός ότι οι δύο τους έβγαλαν κοινές φωτογραφίες και ήταν μαζί.

Δείτε το βίντεο:

Η ανάρτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου

Από την πλευρά της η Δόμνα Μιχαηλίδου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram επισημαίνοντας πως τον υποδέχθηκε η ίδια.

«Υποδέχθηκα σήμερα τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας. Είμαστε πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς, στα προβλήματα και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες, όσο και αν προσπάθησε να μας πείσει για το αντίθετο ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά την επίσκεψη, συνομιλήσαμε με εκπαιδευτικούς, μαθητές και είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για μια από τις βασικότερες προτεραιότητες της Κυβέρνησής μας. Την ενίσχυση και τη διαρκή αναβάθμιση της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της.

Η απάντηση του Κασσελάκη στην υφυπουργό

Ο Στέφανος Κασσελάκης όμως δεν φάνηκε να έχει την ίδια απόψη αφού μέσω δικής του ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, χαρακτήρισε την υφυπουργό ως «απρόσκλητη».

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ. Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη.

Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός.» δήλωσε χαρακτηριστικά.