Νέος πόλεμος στη Showbiz: Τέλος η φιλία Super Κικής - Ιωάννας Τούνη;

«Πουθενά καμία Τούνη...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Νέος πόλεμος στη Showbiz: Τέλος η φιλία Super Κικής - Ιωάννας Τούνη;

Η Super Κική μίλησε σε ένα νέο βίντεο που έκανε στο προσωπικό της λογαριασμό του "YouTube", για πολλά επώνυμα άτομα, αλλά και για τη σχέση της με τη γνωστή influencer, Ιωάννα Τούνη.

Τι συμβαίνει στη σχέση Super Κικής και Ιωάννας Τούνη

Η γνωστή youtuber και instagramer είχε ένα έντονο και μακροσκελές ξέσπασμα, αναρτώντας ένα βίντεο στην πλατφόρμα του "YouTube" κάνοντας μία δημόσια εξομολόγηση για τη ζωή της. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη ζωή της και στην αρχή της καριέρας της στην τηλεόραση, στο σταθμό του "ΑΝΤ1" και την εκπομπή "The 2night show". Εξιστόρησε τα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη της με το κανάλι και την επιλογή της να μιλήσει δημόσια για τη ζωή της. Συμπλήρωσε, πως ξεκίνησε να βλέπει το κοινό της να αυξάνεται και τις μεγάλες συνεργασίες που ακολούθησαν, αλλά και πως όλο αυτό άρχισε να την αποξενώνει από τον ίδιο της τον εαυτό και να καταρρέουν όλα γύρω της. Με δάκρυα στα μάτια σχολίασε την επιλογή του τελευταίου της συντρόφου, ο οποίος ήταν ένας άνθρωπος με τοξική συμπεριφορά, όπως τον χαρακτήρισε.

Η youtuber προχώρησε σε μία δημόσια κατακραυγή ολόκληρου του μιντιακού κόσμου, και ιδίως του τηλεοπτικού. Μέσα σε αυτό κατονόμασε το Γιώργο Λιάγκα, τη Ζήνα Κουτσελίνη, αλλά και άλλους πολλούς (δείτε εδώ τι είπε για τους παρουσιαστές). Ακόμη ανέφερε τη Δανάη Μπάρκα και την Κατερίνα Καινούργιου, οι οποίες δεν της συμπαραστάθηκαν στη δημόσια εξομολόγηση για την κακοποίηση που υπέστη, «εκεί δε μίλησε κανένας, εκεί όλοι ήταν ουδέτεροι...». Πρόσθεσε και για τη σελίδα του MeToo, την οποία τάγκαρε στα story που κατάφερε να τραβήξει κατά τη διάρκεια του περιστατικού, και η οποία σύμφωνα με τα λόγια της instagramer δεν αντέδρασε.

Σε αυτό το σημείο στη μεγάλη λίστα των επωνύμων, που δεν της έχουν συμπεριφερθεί με καλό τρόπο, συμπλήρωσε σε αυτή τη λίστα και το όνομα της Ιωάννας Τούνη. «Κανείς δεν υποστήριξε. Η Τούνη; Πουθενά καμία Τούνη, που την έχω χιλιοϋποστηρίξει την κοπέλα. Χίλιες φορές. Κανένας τους. Πέρα από την Αλεξανδράκη, την Αλεξανδράκη που υποστηρίζει πάντα η κοπέλα και τους ράπερς. Που ανάθεμα και αν τους έχω δει μια δυο φορές στη ζωή μου. Ο Light ανέβαζε το post μου. Ο ένας ο άλλος», κατέληξε κατηγορηματικά. Οι δύο γυναίκες στο παρελθόν ήταν συνδεδεμένες με στενή φιλία. Υπενθυμίζουμε, πως όντως στο παρελθόν η youtuber είχε δημιουργήσει ένα κλίμα συμπαράστασης για την influencer σε σχέση με το ροζ βίντεο, που είχε δημοσιευτεί σε βάρος της πρώην δεύτερης.

Απομένει να δούμε τι θα γίνει με τη φιλία των δύο γυναικών. «Ευχαριστώ για όσους ήσασταν εδώ και για όσους είστε ακόμα εδώ», είπε φανερά συγκινημένη και φορτισμένη στο τέλος του βίντεο.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο της Super Κική: