«Δεν θέλω να τα βλέπω» - Σπάραξε στο κλάμα η Μαρία Περπινιά μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα

Την παρηγορούσε η Ελένη Χατζίδου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να τα βλέπω» - Σπάραξε στο κλάμα η Μαρία Περπινιά μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα

Η γεμάτη ζωή και ενέργεια Μαρία, ή αλλιώς «αγριοκάτσικο», όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, πήγε στη Φάρμα για να αναβιώσει τις παιδικές της αναμνήσεις. Η 52χρονη, κατάγεται από την Τήνο και από πολύ μικρή γνωρίζει τι σημαίνει αγροτική ζωή, καθώς ο παππούς και η γιαγιά της διατηρούσαν μία φάρμα.

Για την ίδια σημασία δεν είχε το χρηματικό έπαθλο, αλλά η πραγματική εμπειρία του παιχνιδιού. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε, καθώς αποχώρησε από το χθεσινό 28/9 επεισόδιο.

Η Μαρία ψηφίστηκε πρώτα από τον αρχηγό της ομάδας της ως η πρώτη μονομάχος, ενώ με τη δεύτερη ήττα τους, η ίδια κλήθηκε να επιλέξει τον αντίπαλό της και, θεωρώντας πως θα είναι πιο εύκολο, επέλεξε επίσης γυναίκα, και συγκεκριμένα την Έλενα.

Οι δυο τους μετά τον έντονο καβγά τους μπροστά σε όλους (δείτε εδώ τι συνέβη), ξεκίνησαν να αγωνίζονται σε κάθε δοκιμασία. Την πρώτη την κέρδισε η Μαρία, διότι έβαλε στη θέση της έναν άντρα, εφόσον υπήρχε αυτή η δυνατότητα, ενώ η Έλενα, κέρδισε τις υπόλοιπες τρεις, με αποτέλεσμα η πρώτη να είναι και εκείνη που αποχώρησε.

Κανείς δεν φάνηκε να στεναχωριέται ιδιαίτερα για το γεγονός αυτό, μιας που η Μαρία δημιουργούσε συνεχώς εντάσεις ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, ενώ και η ίδια το περίμενε και τόνισε πως λόγω της άσχημης ψυχολογίας, πέραν της κούρασης, ήταν σαν να τα παράτησε. Χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες της, λοιπόν, από μακριά και έφυγε οριστικά από το παιχνίδι (δείτε την στιγμή της αποχώρησης της).

Η πρώτη συνέντευξη της Μαρίας μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα

Μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι, η Μαρία βρέθηκε καλεσμένη στη εκπομπή BreakfastStar με σκοπό να μιλήσει για τα όσα βίωσε μέσα στην Φάρμα. Ωστόσο, δεν είχε θετικά συναισθήματα, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Έχω ιδιαίτερο χαρακτήρα, προφανώς δεν ταιριάζει με όλους. Για να είμαι ειλικρινής έλεγα δεν με θέλουν τα παιδιά, αλλά να πω την αλήθεια αν μου έλεγες να κάνω με κάποιον παρέα, θα επέλεγα κάποιον από αυτά τα παιδιά. Απογοητεύτηκα με κάποια πράγματα που άκουσα μετά. Δεν έχω δει τίποτα γιατί θα στεναχωρηθώ» ανέφερε έντονα συγκινημένη με την αντίδραση των συμπαικτών της απέναντι της.

«Δεν θέλω να τα βλέπω», είπε αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με την αποχώρηση της.